ΔΕΙΤΕ ΤΑ LIVE
Γκρίφιν: «Θα έχω όποιο ρόλο μου ζητήσουν οι Πίστονς»

Γκρίφιν: «Θα έχω όποιο ρόλο μου ζητήσουν οι Πίστονς»

Ο Μπλέικ Γκρίφιν σε παιχνίδι των Πίστονς

Ο Μπλέικ Γκρίφιν μίλησε για τα σχέδια που κάνουν οι Πίστονς για τη νέα σεζόν και δήλωσε διαθέσιμος για όλα.

Ο 31χρονος φόργουορντ της ομάδας του Ντιτρόιτ, μετά την επέμβαση που έκανε τον προηγούμενο Ιανουάριο στο αριστερό γόνατο, δουλεύει για την επιστροφή του.

Δίνοντας συνέντευξη, ο Μπλέικ Γκρίφιν είπε αρχικά πως: «Κοιτάω να είναι ανταγωνιστική η ομάδα μας. Ξέρω, από τις συζητήσεις μου με τον προπονητή (Ντουέιν Κέισι) και τον Τρόι (Ουίβερ, general manager) πως θέλουν να έχουν μια ανταγωνιστική ομάδα στο παρκέ».

Στη συνέχεια, δήλωσε έτοιμος για όλα, αναφέροντας: «Τους είπα πως είμαι εδώ, για να κάνω ό,τι ακριβώς μου ζητήσουν. Είτε έχω μεγαλύτερο ρόλο, είτε όχι. Ό,τι κι αν είναι αυτό», ενώ έδειξε πως θέλει να αποτελέσει και μέντορας για τους νέους:

«Θα έχουμε πολλά νέα παιδιά, οπότε είναι σημαντικό να περάσω χρόνο μαζί τους και να καταλάβουν τι πραγματικά είναι οι Πίστονς και τι στυλ μπάσκετ θέλουν να παίξουν. Οπότε, όσο περισσότερο πλησιάζει η νέα σεζόν, η free agency, το draft, θα είμαστε σε θέση να το νιώθουμε αυτό όλο και περισσότερο. Είμαι εδώ, δουλεύω και προσπαθώ να είμαι ηγέτης με όποιο τρόπο μπορώ».