ΝΒΑ: Το πιο φοβερό twitter account ανήκει στους Σανς! (pics)

ΝΒΑ: Το πιο φοβερό twitter account ανήκει στους Σανς! (pics)

Κάτια Πετροπούλου
ΝΒΑ: Το πιο φοβερό twitter account ανήκει στους Σανς! (pics)

bet365

Έξυπνες ατάκες, τρομερά λογοπαίγνια και απολαυστικοί διάλογοι με αντιπάλους! Το twitter account των Σανς είναι όλα τα... λεφτά!

Οι Σανς ήταν άκρως εντυπωσιακοί με την παρουσία τους στην «φούσκα» του ΝΒΑ, αλλά παρά το 8-0, αποκλείστηκαν από τα playoffs της κορυφαίας λίγκας.

Εξού και η... ραγισμένη καρδούλα.

Το σίγουρο είναι, όμως, ότι θα συνεχίσουν να μας απασχολούν μέσω του... twitter τους!

Η ομάδα του Φοίνιξ δεν ενθουσίασε μόνο τους φιλάθλους της με τις εμφανίσεις της και τον τρομερό Ντέβιν Μπούκερ, αλλά τον υπόλοιπο κόσμο που παρακολουθούσε το προφίλ της, αφού έκανε απολαυστικό... παιχνίδι και από εκεί!

Οι Σανς δεν άλλαζαν μόνο το όνομά τους, ανάλογα τις περιστάσεις (από «Depressed Nuggets Fan» σε «Denver Nuggets Fan Club», μέχρι 6-0, 7-0 και 8-0), αλλά είχαν και διαλόγους με άλλες ομάδες.

Δεν δίστασαν να κάνουν το όνομά τους «Fear The Deer», για να δείξουν την στήριξή τους στους Μπακς, που έπαιζαν με τους Γκρίζλις, οι οποίοι διεκδικούσαν την τελευταία θέση που οδηγούσε σε... μπαράζ για τα playoffs, όπως κι εκείνοι, αλλά και να ποστάρουν μια φωτογραφία του Μπούκερ με αμφίεση Νετς, των οποίων είναι οπαδός.

Βέβαια, η ομάδα του Μέμφις τους έκανε και... μούτρα, επειδή μιλούσαν περισσότερο με τους Μπλέιζερς!

Μάλιστα, έδωσαν και συγχαρητήρια στο σύλλογο του Πόρτλαντ, που παραμένει «ζωντανός» για τα playoffs!

Δεν ξέρουμε ποιος ή ποιοι είναι πίσω από τα social media τους, αλλά η δουλειά τους είναι εξαιρετική και σίγουρα κέρδισαν περισσότερους fans!

 

NBA Τελευταία Νέα