ΔΕΙΤΕ ΤΑ LIVE
Ράπτορς: Ο assistant coach κατηγορείται για ενδοοικογενειακή βία (pic)

Ράπτορς: Ο assistant coach κατηγορείται για ενδοοικογενειακή βία (pic)

Ο Γκρίφιν στο παιχνίδι με τους Σίξερς

Η πρώην σύζυγος του Έιντριαν Γκρίφιν τον κατηγορεί για ενδοοικογενειακή βία, αλλά ο ίδιος αρνείται πεισματικά τις καταγγελίες.

Ο Έιντριαν Γκρίφιν μπορεί να βρίσκεται με τους Ράπτορς στη «φούσκα» του ΝΒΑ και να έγινε για λίγο head coach στο παιχνίδι με τους Σίξερς, ωστόσο έξω από την «Disney World» έχει μπλεξίματα.

Η πρώην σύζυγός του, Όντρεϊ, τον κατηγορεί για ενδοοικογενειακή βία το διάστημα που ήταν μαζί, κάνοντας γνωστό το θέμα και δημόσια, με αναρτήσεις της στο twitter.

«Πώς μπορεί να την γλιτώνει κάποιος συνέχεια που κακοποιεί, που παραλίγο να σκοτώσει κάποιον με στραγγαλισμό, που ρίχνει τον άλλον πάνω σε ένα τοίχο και κάνει μια τρύπα τόσο μεγάλη, όσο το σώμα του, που τον σέρνει κάτω, ενώ είναι έγκυος;», έλεγε σε απόσπασμά της η Όντρεϊ, η οποία υποστηρίζει ότι ο Γκρίφιν ξεσπούσε και στα παιδιά τους και κατέληγε: «Θα σας πω εγώ πως, απλά να είσαι στο ΝΒΑ και να νικάς στη "φούσκα"».

Έπειτα, ανέφερε: «Ένα πράγμα που έχω καταλάβει είναι ότι έμεινα σιωπηλή και αποδέχθηκα αυτή την βίαιη συμπεριφορά για πολύ καιρό. Και η σιωπή μου άφησε την αμαρτία να κυριεύσει. Δεν μπορώ να σιωπώ άλλο πια. Είναι πολλά, για να θαφτούν».

Η απάντηση του assistant coach των Ράπτορς

Ο Έιντριαν Γκρίφιν, μέσω δήλωσης του, αρνήθηκε κατηγορηματικά τις καταγγελίες και τονίζει πως η πρώην σύζυγός του ψεύδεται στο μέγιστο βαθμό.

«Η πρώην σύζυγός μου έκανε κάποιες κατηγορίες, τις οποίες αρνούμαι σθεναρά», έλεγε. «Έχουμε μια μακροχρόνια νομική διαμάχη σχετικά με τη διατροφή και την στήριξη των παιδιών μας. Απογοητεύομαι που πρέπει να αντιμετωπίσω αυτές τις ψευδείς κατηγορίες με αυτόν τον τρόπο και απολογούμαι για όποιον αντιπερισπασμό έχει αυτό προκαλέσει στην ομάδα μας, σε μια σημαντική στιγμή».

Η ομάδα του Τορόντο πρόσθεσε πως «αναστατώθηκε» όταν είδε αυτές τις καταγγελίες και υποστήριξε πως ο Γκρίφιν είναι ένα πολύτιμο μέλος τους. «Η διοίκηση μίλησε αμέσως μαζί του κι εκείνος αρνήθηκε κατηγορhματικά τις καταγγελίες των αναρτήσεων. Στηρίζουμε αυτή τη διαδικασία, όσο εκείνος και η πρώην σύζυγός του διευθετούν αυτά τα ζητήματα», πρόσθεσε.