Μπλέιζερς: Οι φάσεις που τους «έσωσαν» και τους έβαλαν στα... μπαράζ (vid)

Μπλέιζερς: Οι φάσεις που τους «έσωσαν» και τους έβαλαν στα... μπαράζ (vid)

Gazzetta team
Μπλέιζερς: Οι φάσεις που τους «έσωσαν» και τους έβαλαν στα... μπαράζ (vid)

bet365

Οι Μπλέιζερς επικράτησαν στον... πόντο των Νετς (133-134) κι έτσι μπόρεσαν να εξασφαλίσουν μια θέση μια θέση στα... μπαράζ του ΝΒΑ, που οδηγούν στα playoffs.

Οι φάσεις, όμως, που τους «έσωσαν» δεν ήταν μήτε το τρίποντο του Λίλαρντ από το logo του ΝΒΑ, μήτε το τρίποντο από την γωνία του Γκάρι Τρεντ Τζούνιορ, μήτε τα καλάθια των Γιουσούφ Νούρκιτς - Σι Τζέι ΜακΚόλουμ προς το τέλος.

Αντιθέτως, ήταν δύο φάσεις με τον ηγέτη του Πόρτλαντ και τον Βόσνιο σέντερ, οι οποίοι έδωσαν «μάχη» με τους αντιπάλους τους, για να σώσουν δύο κρίσιμες κατοχές, από τις οποίες προέκυψε σκορ.

Οι Μπλέιζερς έδειξαν αυταπάρνηση, στο δρόμο για τα playoffs, και ο προπονητής τους, Τέρι Σκοτς, δήλωσε σχετικά: «Αυτά είναι τα πράγματα που πρέπει να κάνουμε, προκειμένου να νικήσουμε. Αυτές οι φάσεις είναι που κάνουν την διαφορά. Θα έλεγα πως είμαστε χαρούμενοι και ανακουφισμένοι. Είμαι ενθουσιασμένοι που θα παίξουμε στα "μπαράζ". Είμαστε στο σημείο που θέλαμε. Δεν νομίζω πως το μυαλό μας είναι αλλού. Ξέρουμε πως έχουμε έναν δύσκολο αντίπαλο τώρα μπροστά μας (Γκρίζλις), οπότε δεν υπάρχει χρόνος για πανηγυρισμούς».

Τώρα, θα πρέπει να αντιμετωπίσουν τους Γκρίζλις, για την τελευταία θέση που οδηγεί στα playoffs, και χρειάζονται μόνο μία νίκη, για να τα καταφέρουν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα