Γκρίζλις - Σέλτικς 107-122

Φώτης Καρακούσης
Γκρίζλις - Σέλτικς 107-122

bet365

Χωρίς να συναντήσουν πολλά προβλήματα οι Σέλτικς επικράτησαν των Γκρίζλις με 122-107, βάζοντας δύσκολα στις... αρκούδες αναφορικά με την πρόκριση στα playoffs.

Μπορεί οι Σέλτικς να μην είχαν κανένα βαθμολογικό κίνητρο και οι Γκρίζλις να έδιναν έναν ακόμα τελικό για πρόκριση στα playoffs, ωστόσο η ποιότητα που χωρίς καμία αμφιβολία έχουν περισσότερη οι «Κέλτες», νίκησε του κινήτρου που έχουν οι «αρκούδες». Η ομάδα της Βοστώνης επικράτησε με 122-107 και έφτασε έτσι το 48-23, με τους Γκρίζλις να πέφτουν στο 33-39, όσο έχουν και οι Σανς με τους Μπλέιζερς (οι τελευταίοι έπαιζαν αυτή την ώρα με τους Μάβερικς και με νίκη περνούσαν αυτοί στην οκτάδα).

Πρώτος σκόρερ για τους νικητές ήταν ο Τέιτουμ με 29 πόντους και τον ακολούθησαν οι Χέιγουορντ και Ουόκερ με 19. Για τους ηττημένους ο Μοράντ είχε 26 και ο Κλαρκ 15, αλλά δεν έφτασαν για να πάρει η ομάδα τους τη νίκη.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα