ΛεΜπρόν: «Δεν μπορούμε να πάρουμε πρωτάθλημα, αν ο Κούζμα δεν παίζει καλά» (vid)

ΛεΜπρόν: «Δεν μπορούμε να πάρουμε πρωτάθλημα, αν ο Κούζμα δεν παίζει καλά» (vid)

Gazzetta team
ΛεΜπρόν: «Δεν μπορούμε να πάρουμε πρωτάθλημα, αν ο Κούζμα δεν παίζει καλά» (vid)

bet365

Μόνο καλά λόγια είχε να πει ο ΛεΜπρόν Τζέιμς για τον Κάιλ Κούζμα και την εξέλιξή του, τονίζοντας πως τον θεωρεί «κλειδί» για πιθανή κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Ο Κάιλ Κούζμα τους εντυπωσίασε όλους με το σουτ που πήρε μπροστά από τον Μπολ Μπολ, για να δώσει τη νίκη στους Λέικερς στο παιχνίδι με τους Νάγκετς.

Μετά την αναμέτρηση, ο ΛεΜπρόν ρωτήθηκε για τη φάση που πρωταγωνίστησε ο συμπαίκτης του και είπε: «Δεν με εξέπληξε καθόλου. Το κάναμε πολλές φορές στην προπόνηση, ο Κούζμα εξασκήθηκε και τώρα απέδωσε. Ήταν μεγάλο σουτ, είχε πολλή αυτοπεποίθηση. Είναι καλό να ξέρουμε πως έχουμε κι άλλες επιλογές για τη συνέχεια».

Επίσης, πρόσθεσε πως: «Το διάστημα που δεν είχαμε αγώνες, ο Κούζμα είχε την ευκαιρία να επιστρέψει από τον τραυματισμό του και να είναι υγιής. Έχει δουλέψει πολύ και μεγαλώνει και η αυτοπεποίθησή του. Παίρνει την πρόκληση που έχει, είναι στη σωστή κατεύθυνση».

Ο «Βασιλιάς» φρόντισε, δε, να τονίσει πως ο 25χρονος φόργουορντ είναι «κλειδί» για ένα ενδεχόμενο πρωτάθλημα της ομάδας: «Ο Κούζμα είναι ένα νέο παιδί με αυτοπεποίθηση. Είμαι χαρούμενος που είναι μαζί μας. Έχει δουλέψει πολύ, είναι ακόμα νέος, γίνεται καλύτερος. Για να κατακτήσουμε ένα πρωτάθλημα, πρέπει να είναι ο τρίτος καλύτερος παίκτης μας. Αν εγώ δυσκολεύομαι, αν ο Άντονι Ντέιβις δυσκολεύεται, πρέπει να είναι ο δεύτερος καλύτερος παίκτης μας. Δεν μπορούμε να κατακτήσουμε ένα πρωτάθλημα, αν ο Κούζμα δεν παίζει καλά».

«Δεν είμαι σε διάθεση για playoffs»

Σε ερώτηση για την ετοιμότητα που βρίσκονται οι Λέικερς, σε κλίμακα 1 έως 10, για τα playoffs, ο «King James» ήταν αφοπλιστικός: «Δεν νομίζω πως είμαστε στο 10, ούτε θα έπρεπε να είμαστε, γιατί θέλει διαφορετική προετοιμασία για ένα παιχνίδι στα playoffs. Περνάς ατελείωτες ώρες με την ομάδα σου, γιατί ξέρεις ότι θα παίξεις τουλάχιστον τέσσερα ματς. Προσωπικά, όσον αφορά εμένα, πνευματικά δεν είμαι σε διάθεση για playoffs. Σωματικά είμαι εκεί, τα πόδια μου είναι όλο και καλύτερα, νιώθω όλο και πιο άνετα στην "φούσκα", αλλά πνευματικά δεν είμαι εκεί. Θα είμαστε, όμως. Πρέπει να έχεις διαφορετικό σκεπτικό, δεν μπορείς απλά να "πηδήξεις" εκεί, θέλει μια διαδικασία».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα