Λέικερς - Νάγκετς 124-121

Gazzetta team
Λέικερς - Νάγκετς 124-121

bet365

Οι Λέικερς ήταν οι κερδισμένοι στο ντέρμπι της Δύσης. Οι... λιμνάνθρωποι με buzzer beater του Κούζμα τέσσερα δέκατα πριν το τέλος, επικράτησαν των Νάγκετς με 124-121. Με την δεύτερη πεντάδα και χωρίς αλλαγές για μιάμιση περίοδο οι Νάγκετς.

Μετά την Ανατολή και το Μπακς-Ράπτορς, είχαμε ντέρμπι και στη Δύση ανάμεσα στους Λέικερς και τους Νάγκετς. Νικητές ήταν οι «λιμνάνθρωποι» που έτσι και αλλιώς πρώτοι στην Περιφέρειά τους, επικρατώντας με 124-121. Ο αγώνας κρίθηκε στο τελευταίο δευτερόλεπτο, Για την ακρίβεια ο Κούζμα έκανε το σουτ τέσσερα δέκατα του δευτερολέπτου πριν τελειώσει η αναμέτρηση δίνοντας τη νίκη στην ομάδα του που έφτασε πλέον το 52-18, με τους ηττημένους να έχουν 46-25.

Αξίζει να αναφερθεί πως από τα μέσα της τρίτης περιόδου στον Νάγκετς όχι απλά μπήκαν οι αναπληρωματικοί, αλλά δεν έγινε καμία άλλη αλλαγή στο διάστημα αυτό. Πρώτος σκόρερ για τους νικητές ήταν ο ΛεΜπρόν που σταμάτησε στους 29 πόντους για τον ακολουθήσουν οι Ντέιβις και Κούζμα με 27 και 25 αντίστοιχα. Για τους ηττημένους ο Ντόζιερ είχε 18, ο Πόρτερ 15 και από 14 οι Μάρεϊ και Μόρις.

 

NBA Τελευταία Νέα