Σέλτικς - Νετς 149-115

Gazzetta team
Σέλτικς - Νετς 149-115

bet365

Παίζοντας απέναντι στους αποδεκατισμένους Νετς, οι Σέλτικς δεν είχαν πρόβλημα να φτάσουν στην άνετη νίκη με 149-115 και να διατηρήσουν το προβάδισμα για την 3η θέση στην Ανατολή. Δεν χάνει τα playoffs η ομάδα του Μπρούκλιν αλλά με τόσες απουσίες δεν ελπίζει σε κάτι.

Το πιο αδιάφορο παιχνίδι όσον αφορά το νικητή ήταν το τελευταίο της σημερινής βραδιάς. Και λέμε αδιάφορο γιατί οι Σέλτικς έχοντας απέναντί τους τους Νετς των χιλίων προβλημάτων μόνο αν... αυτοκτονούσαν δεν έχαναν. Οι Κέλτες δεν αυτοκτόνησαν, έπαιξαν σοβαρά, επικράτησαν με το ευρύ 149-115 και φτάνοντας το ρεκόρ τους στο 45-23 συνεχίζουν να είναι το φαβορί για την 3η θέση της Ανατολής. Από την άλλη η ομάδα του Μπρούκλιν έχει σχεδόν εξασφαλίσει την συμμετοχή στα playoffs, αλλά με τόσα προβλήματα δεν θα μπορεί να περιμένει πως θα πετύχει κάτι στην συνέχεια.

Όσον αφορά το καθαρά αγωνιστικό κομμάτι και μόνο η διαφορά τα λέει όλα, σε σημείο να θεωρούμε έκπληξη το πως οι Νετς κατάφεραν να βάλουν 115 πόντους. Πρώτος σκόρερ για τους νικητές ήταν ο Μπράουν με 21 πόντους και τον ακολούθησαν οι Τέιτουμ με 19 και Χέιγουορντ, Ουίλιαμς με 18. Για του ηττημένους ο Μάρτιν είχε 20 και ο Χάρις 14.

 

NBA Τελευταία Νέα