Μάτζικ - Ράπτορς 99-109

Gazzetta team
Μάτζικ - Ράπτορς 99-109

bet365

Οι Ράπτορς παίζουν ως πρωταθλητές στη «Φούσκα του Ορλάντο» πηγαίνοντας από νίκη σε νίκη, με τους Μάτζικ να είναι το νέο τους θύμα το οποίο και κέρδισαν με 109-99.

Ακόμα μια καλή εμφάνιση των Ράπτορς στη «Φούσκα του Ορλάντο», ακόμα μία νίκη για τους πρωταθλητές. Οι... δεινόσαυροι συνέχισαν το αήττητο σερί τους στην επανέναρξη του NBA, επικρατώντας και των Μάτζικ με 109-99. Μια νίκη που τους φέρνει στο 49-18 εξασφαλίζοντας σε μεγάλο βαθμό την 2η θέση της Ανατολής, Στον αντίποδα οι ουσιαστικά οικοδεσπότες καθώς τα ματς διεξάγονται στο Ορλάντο, έπεσαν στο 32-37, αλλά δεν φοβούνται για την είσοδό τους στην οκτάδα με την διαφορά από τους ένατους Ουίζαρντς να είναι στις 8 νίκες.

Στα του αγώνα οι Καναδοί ήταν καλύτεροι στο μεγαλύτερο διάστημα και όταν οι αντίπαλοί τους άρχιζαν να απειλούν, πατούσαν γκάζι φτάνοντας έτσι στη νίκη. Πρώτος σκόρερ για τους νικητές ήταν ο ΦανΦλιτ που είχε 21 πόντους και τον ακολούθησαν οι Σιακάμ, Πάουελ και Γκασόλ με 15, 14 και 13 αντίστοιχα. Για του ηττημένους οι Φουρνιέ και Ρος είχαν από 15 και ο Βούτσεβιτς 12, αλλά δεν έφτασαν για να μπορέσουν να πάρουν τη νίκη.

 

NBA Τελευταία Νέα