Χιτ - Ράπτορς 103-107: Διαιτητής παραδέχθηκε λάθος φάουλ του Ολίνικ (vid)

Gazzetta team
Χιτ - Ράπτορς 103-107: Διαιτητής παραδέχθηκε λάθος φάουλ του Ολίνικ (vid)

bet365

Ο διαιτητής Ντέιβιντ Γκούθρι παραδέχθηκε πως δεν έπρεπε να χρεώσει τον Κέλι Ολίνικ με φάουλ, στην τελευταία περίοδο του Χιτ - Ράπτορς.

Η ομάδα του Τορόντο επικράτησε αυτής του Μαϊάμι με 107-103, με την φάση στην οποία πρωταγωνίστησε ο Κέλι Ολίνικ να «σηκώνει» πολλή κουβέντα.

Ο παίκτης των Χιτ χρεώθηκε με flagrant foul 1, καθώς ο διαιτητής του αγώνα, Ντέιβιντ Γκούθρι, δεν θεώρησε ότι πήγε για την μπάλα. Τότε, το σκορ ήταν 92-92, με 06:56 να απομένουν για το τέλος. Ο Κάιλ Λόουρι έβαλε δύο βολές για το 92-94 και κατευθείαν ο Σερτζ Ιμπάκα με λέι απ έκανε το 92-96.

Μετά την αναμέτρηση, όμως, ο διαιτητής παραδέχθηκε πως έκρινε λάθος τη φάση.

«Όσον αφορά αυτή τη φάση, στο replay κρίναμε πως ο Ολίνικ ήταν επιθετικός και είχε επαφή με το πρόσωπο του Κάιλ Λόουρι. Κατά την κρίση μου, ένιωσα ότι είχε τα κριτήρια για flagrant foul 1. Μετά το παιχνίδι, το είδα ξανά και το σκέφτηκα περισσότερο. Πλέον, πιστεύω πως είναι περισσότερο μια φυσική φάση, ότι πάει για την μπάλα και πως η επαφή δεν συναντά τα κριτήρια για flagrant foul 1. Ξέρω πως η λίγκα θα εξετάσει το βίντεο, όπως κάνει πάντα, και θα πάρει τις αποφάσεις της, σχετικά με το τι ήταν αυτή η φάση. Αλλά εμείς πήραμε τις αποφάσεις μας στην εξέλιξη του αγώνα», είπε σχετικά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 

NBA Τελευταία Νέα