NBA: Whole New Game!

Αντωνία Σπανού
NBA: Whole New Game!

bet365

To NBA επιστρέφει στις ζωές μας και το gazzetta.gr έχει ετοιμάσει ένα «πλούσιο» αφιέρωμα με όλα όσα πρέπει να ξέρετε για το... εντελώς καινούργιο παιχνίδι που πρόκειται όλοι μαζί να παρακολουθήσουμε.

Αυτό ήταν!

Μετά από 5 μήνες το μπάσκετ επιστρέφει στις ζωές μας και το ΝΒΑ ξεκινάει και πάλι. Ένα εντελώς καινούργιο παιχνίδι, όπως είναι και το νέο slogun, είναι έτοιμο να παρουσιαστεί μπροστά μας, έστω και με τις ιδιαιτερότητες που επιτάσσει η εποχή. Ο κορονοϊός σταμάτησε απότομα την δράση σε ολόκληρο τον πλανήτη, αλλά μετά από πάρα πολλά... κύματα, όλα είναι πανέτοιμα για να συνεχιστεί ξανά η σεζόν και να έχουμε την δράση που τόσο μας έχει λείψει.

Ήταν 11 Μαρτίου όταν πραγματοποιήθηκε το τελευταίο παιχνίδι μπάσκετ, αφού το θετικό κρούσμα κορονοϊού του Ρούντι Γκομπέρ έφερε καταιγιστικές εξελίξεις. Η δράση σταμάτησε, άπαντες ως όφειλαν μπήκαν σε καραντίνα και ολόκληρος ο πλανήτης... σταμάτησε. Μετά από πολλές διαβουλεύσεις και συζητήσεις βρέθηκε η λύση του Ορλάντο και το ΝΒΑ μπορεί να συνεχιστεί. Τίποτα, όμως, δεν θα μοιάζει με ότι ξέραμε.

Όλα τα δεδομένα είναι νέα, υπάρχουν αυστηροί κανόνες για όλους, υπάρχουν πρωτόκολλα, οι παίκτες ζουν μια πρωτόγνωρη κατάσταση απομονωμένοι και κλεισμένοι σε ένα ξενοδοχείο, με μοναδικό στόχο και σκοπό να καταφέρουν όλοι μαζί να τελειώσουν την σεζόν. Η λίγκα έχει πάρει απίστευτα μέτρα, οι παίκτες βιώνουν καταστάσεις που δεν είχαν καν φανταστεί, αλλά όλοι έκαναν ένα βήμα πίσω και δέχτηκαν τα δεδομένα, για να επιστρέψει το άθλημα και η δράση.

Πλέον, έχουμε ένα... whole new game. Το ΝΒΑ είναι εντελώς διαφορετικό, δεν υπάρχουν έδρες, δεν υπάρχουν ταξίδια, δεν υπάρχουν καν ξεχωριστά γήπεδα, δεν υπάρχουν αρκετοί παίκτες που αποφάσισαν να μην βρεθούν στο Ορλάντο και έχουμε μια νέα κατάσταση.

Το gazzetta.gr και η μπασκετική ομάδα ετοίμασαν έναν οδηγό ο οποίος θα σας ενημερώσει αναλυτικά για όσα πρέπει να ξέρετε πριν την έναρξη του κορυφαίου πρωταθλήματος στον κόσμο.

Η «φούσκα» που μπήκε στην ζωή την δική μας και των παικτών, οι απόντες, όσοι έχουν βρεθεί θετικοί σε κορονοϊό, όσα έκανε ο Σίλβερ για να φτάσουμε μέχρι την συνέχεια είναι μερικά μόνο από τα θέματα που θα μπορέσετε να διαβάσετε και να ενημερωθείτε. Επίσης, φυσικά δεν λείπουν όλοι όσοι πρόκειται να ξεχωρίσουν σε Ανατολή και Δύση, poll για τον πρωταθλητή, αλλά και όλες οι λεπτομέρειες για πως θα κυλήσει αυτή η χρονιά.

Τέλος, θα έχετε την ευκαιρία να διαβάσετε τα blogs των Αντώνη Καλκαβούρα, Νίκου Παπαδογιάννη και Βασίλη Σκουντή, ενώ στο... μενού υπάρχει και μια σπέσιαλ μπασκετοκουβέντα για τους φανατικούς θαυμαστές.

Το gazzetta.gr έχει ετοιμάσει όλα εκείνα τα θέματα που θα σας... προετοιμάσουν για την έναρξη του μπασκετικού υπερθεάματος.

 

NBA Τελευταία Νέα