ΝΒΑ: Η επανεκκίνηση θα είναι γεμάτη απουσίες παικτών! (pics)

ΝΒΑ: Η επανεκκίνηση θα είναι γεμάτη απουσίες παικτών! (pics)

bet365

Το gazzetta.gr συγκέντρωσε όλους τους παίκτες που δεν θα συμμετέχουν στο restart του ΝΒΑ στο Ορλάντο.

Η σεζόν που διανύουμε στο ΝΒΑ είναι ιδιαίτερη, αφού ο κορονοϊός πάγωσε τα πάντα και έφερε μεγάλα αν αναστάτωσε στο περιβάλλον της λίγκας.

Τελικά αποφασίστηκε να γίνει το restart στις 30 Ιούλη και έτσι μετράμε αντίστροφα για δράση.

Πάντως θα υπάρξουν πολλές απουσίες παικτών στην επανεκίνηση, ενώ οι Νετς παρουσιάζονται ως η πιο αποδυναμωμένη ομάδα του ΝΒΑ

Το gazzetta.gr συγκέντρωσε τις απουσίες των ομάδων και τις παρουσιάζει.

Οι Νετς είναι μια κατηγορία μόνοι τους

Tα πράγματα είναι πολύ δύσκολα για το Μπρούκλιν που θα πάει αποδεκατισμένο στη.. φούσκα.

Φυσικά οι μεγάλες απουσίες ακούν στο όνομα Κάιρι Ίρβινγκ (αποφάσισε να απέχει, θέλοντας να φτιάξει ακόμα και δική του λίγκα και Κέβιν Ντουράντ (έχει να παίξει από πέρυσι στους τελικούς). Οι ηγέτες της ομάδας που δεν θα βρεθούν στο σημαντικότερο ραντεβού της σεζόν. Μεγάλο πρόβλημα αντιμετωπίζουν και στη θέση του σέντερ, αφού ο Τζόρνταν θα μείνει εκτός, ενώ εκτός θα είναι και ο πολυτιμος Ντίνγουιντι όπως και ο Πρινς που βρέθηκαν θετικοί στον κορονοϊό.. Λιγότερη καθοριστική είναι η απουσία του ρολίστα Κλάξτον. Πριν λίγες μέρες είχαν αποκτήσει και τον Μπίσλεί για να καλύψουν τα κενά, ωστόσο και εκείνος θα απουσιάσει, αφού βρέθηκε θετικός στον covid-19.

Στα γκαρντ σημαντικές λύσεις θα τους δώσει ο Τάιλερ Τζόνσον. Καλή προσθήκη στην περιφέρεια.

Οι απώλειες των διεκδικητών

Μιλάμε για 3 ομάδες που υπάρχει κόσμος που τις βλέπει διεκδικήτριες του πρωταθλήματος. Μάβερικς, Ρόκετς και Λέικερς φυσικά.

Και οι 3 θα έχουν αλλαγμένο ρόστερ στο Ορλάντο. Το Χιούστον έχασε τον Σεφολόσα, όμως κινήθηκε γρήγορα και θα αποκτήσει τον Μπα Α Μουτέ που όμως είναι εκτός ΝΒΑ για 2 χρόνια περίπου.

Ο Έιβερι Μπράντλεϊ που προτίμησε να προστατεύσει την οικογένεια του από την πανδημία, δεν θα ενισχύσει τον ΛεΜπρόν Τζέιμς, ο οποίος όμως θα έχει τον παλιόφιλο από τους τελικούς του 2018, τον Τζέι Αρ Σμιθ.

Οι Μάβερικς έχασαν δύναμη στη ρακέτα με την απουσία του Κόλεί-Στάιν (έγινε πατέρας του Ιούλιο) αλλά ενισχύθηκαν στα γκαρντ με τον Τρέι Μπερκ. Off θα είναι και ο Κόρτνεϊ Λι λόγω τραυματισμού.

H χαμένη ευκαιρία των Ουίζαρντς

Με τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι Νετς, οι Ουίζαρντς θα είχαν μια μικρή ελπίδα να τους κλέψουν την 8η θέση και να μπουν playoffs.

Ωστόσο οι πρωτευουσιάνοι δεν θα έχουν τον ηγέτη τους, Τζον Ουόλ που φυσικά έχει να παίξει καιρό, ενώ έχασαν και τον κορυφαίο σουτερ τους, Μπέρτανς. Ο Λετονός έκανε φοβερή σεζόν και σίγουρα θα τους στοιχίσει. Πάντως στη θέση του, πήραν τον Τζέριαν Γκραντ.

Off θα παραμείνει και ο σταρ τους, Μπράντλεί Μπιλ εξαιτίας τραυματισμού! Αυτή ήταν και η χαριστική βολή για την Ουάσινγκτον, η οποία κυνηγάει ένα θαύμα για να βάλει από κάτω το Μπρούκλιν και να μπει στα playoffs.

Oι Πέισερς δεν τη... γλίτωσαν

Οι Πέισερς είναι σε περίεργη φάση, αφού εδώ και καιρό ήταν αμφίβολοι παίκτες για τη φούσκα του Ορλάντο. Ο Βίκτορ Ολαντίπο, αλλά και Τζάστιν Χόλιντεϊ. Τελικά ο μόνος που θα λείψει σίγουρα είναι ο τραυματίας Λαμπ, ενώ αμφίβολος θα είναι και ο Σαμπόνις που τραυματίστηκε στο δεξί πόδι.

Ο Τρέβορ Αρίζα θα λείψει από τους Μπλέιζερς, ενώ η Φιλαδέλφεια θα στερηθεί των υπηρεσιών των Ζαιρ Σμιθ και Ράιαν Μπρόκχοφ.

Οι Σπερς από την πλευρά τους δεν θα έχουν τον Τρέι Λάιλς υποβλήθηκε σε σκωληκοειδεκτομή. Τέλος οι Κινγκς που και θα παλέψουν για τα playoffs, δεν υπολογίζουν στον Μάρβιν Μπάγκλεϊ που τραυματίστηκε στο πόδι.

Δείτε ΕΔΩ το αφιέρωμα του gazzetta.gr για την επιστροφή του ΝΒΑ!

 

NBA Τελευταία Νέα