Το back to back MVP... έρχεται και ο Αντετοκούνμπο θα γράψει ιστορία! (vids)

Το back to back MVP... έρχεται και ο Αντετοκούνμπο θα γράψει ιστορία! (vids)

Αντωνία Σπανού
Το back to back MVP... έρχεται και ο Αντετοκούνμπο θα γράψει ιστορία! (vids)

bet365

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, με τα νέα δεδομένα, είναι ο Νο.1 υποψήφιος για το φετινό βραβείο MVP και είναι πανέτοιμος να γράψει ιστορία.

Η φετινή χρονιά δεν μοιάζει με τίποτα σε κανέναν επίπεδο και το ΝΒΑ έκανε ακόμα μια ανακοίνωση που έρχεται να απαντήσει σε ένα από τα πολλά ερωτήματα. Η λίγκα ανακοίνωσε ότι τα ατομικά βραβεία της σεζόν θα μετρήσουν μέχρι τις 11 Μαρτίου, όταν και σταμάτησε η σεζόν στην κορυφαία λίγκα, εξαιτίας του κορονοϊού. Μέχρι τότε θα υπολογιστούν τα βραβεία της χρονιάς, βάση των αποτελεσμάτων των ομάδων και της επίδοσης των παικτών. Αυτή η ανακοίνωση κάνει άπαντες να καταλήξουν στο συμπέρασμα ότι ο Γιάννης Αντετοκούνμπο κατά μεγάλη πιθανότητα θα είναι ξανά ο MVP της λίγκας για δεύτερη φορά συνεχόμενη.

Ο Έλληνας σταρ ήταν και πέρυσι ο πολυτιμότερος παίκτης και φαίνεται πως θα είναι και φέτος έχοντας μια ακόμα καλύτερη σεζόν, ενώ η ομάδα του είναι εύκολα στην πρώτη θέση της Ανατολής. Στο ESPN... συζητιέται, το παραδέχτηκε ακόμα και ο Σκότι Πίπεν, ο προπονητής των Μπακς τον αποθέωσε και κάπως έτσι ο Γιάννης Αντετοκούνμπο βαδίζει προς ακόμα μια σελίδα ολόχρυσης ιστορίας.

Αν ο «Greek Freak» κερδίσει το βραβείο MVP, για δεύτερη συνεχόμενη φορά, στα 25 του χρόνια θα πετύχει κάτι που είχε πετύχει ο ΛεΜπρον Τζέιμς (25 χρονών 2009/10) και ο Καρίμ Αμπντούλ Τζαμπάρ (24 ετών 1971/72), όντας οι δύο μοναδικοί παίκτες με πάνω από 1 MVP στα 25 τους ή και μικρότεροι. Ο Έλληνας σταρ, παράλληλα, μαζί με τους Τιμ Ντάνκαν (2) και τον Στιβ Νας (2) θα γίνει μόλις ο 3ος παίκτης που θα έχει πάνω από ένα βραβείο και έχει γεννηθεί εκτός των ΗΠΑ.

Ο Αντετοκούνμπο, παράλληλα, έχει το βλέμμα και προς τους Μάικλ Τζόρνταν και Χακίμ Ολάζουον, ως τους μοναδικούς παίκτες που έχουν κερδίσει τον βραβείο του αμυντικού της σεζόν και MVP την ίδια σεζόν.

Ο Έλληνας σταρ των «Ελαφιών», πριν από μερικές ημέρες, παρουσίασε το νέο παπούτσι με την υπογραφή του, το δεύτερο στην σειρά και τα όνειρα του δεν έχουν ταβάνι.

Διαβάστε ακόμα:

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα