Τέλος η... πασαρέλα, με τις φόρμες της ομάδας θα μπαίνουν οι παίκτες του ΝΒΑ στο γήπεδο!

Αντωνία Σπανού
Τέλος η... πασαρέλα, με τις φόρμες της ομάδας θα μπαίνουν οι παίκτες του ΝΒΑ στο γήπεδο!

bet365

Οι παίκτες δεν θα μπορούν να δείχνουν πλέον το προσωπικό τους στιλ, αφού θα μπαίνουν αναγκαστικά στο γήπεδο, ντυμένοι με τα ρούχα της ομάδας τους.

Ένα ξεχωριστό στοιχείο πριν τους αγώνες του ΝΒΑ ήταν οι παίκτες που έμπαιναν μέσα ντυμένοι με το προσωπικό του στιλ και έδειχναν στοιχεία της προσωπικότητας τους. Ο ΛεΜπρον, ο Χάρντεν, ο Ουέστμπρουκ και πολλοί άλλοι λάτρευαν να δείχνουν το στιλ τους, αλλά πλέον αυτό δεν θα γίνεται.

Η λίγκα αποφάσισε ότι όλοι θα είναι ντυμένοι με τα ρούχα της ομάδας τους, κατά την άφιξη τους για τα παιχνίδια. Οι παίκτες θα ντύνονται στο ξενοδοχείο, θα μπαίνουν έτσι για την 15λέπτη διαδρομή και θα φτάνουν έτοιμοι στα γήπεδα. Οι φωτογράφοι θα τους περιμένουν, αλλά όλοι θα είναι ντυμένοι το ίδιο και θα βγαίνουν κατευθείαν στο παρκέ για την προθέρμανση.

Παίκτες εξέφρασαν την αντίθεση τους με αυτό, αλλά η λίγκα έχει σοβαρούς λόγους και αυτό πρόκειται να ισχύσει. Κυρίως πάντως έχει να κάνει με το ότι τα αποδυτήρια δεν έχουν ντουζ και η λίγκα θέλει να μην αλλάζουν ρούχα οι παίκτες πριν και μετά τον αγώνα σε αυτούς τους χώρους. Θα φτάνουν έτοιμοι να παίξουν και θα αναχωρούν αμέσως, για να κάνουν μπάνιο και να αλλάξουν στα δωμάτια τους.

Με τα ρούχα να είναι έξω από το πλάνο, φαίνεται πως όλη η δημιουργικότητα των παικτών θα εξαντληθεί στις μάσκες τους.

NBA NEWS FEED