Πόποβιτς: «Νιώθω λες και περνάω την πρώτη μου χρονιά στο στρατιωτικό κέντρο της Αεροπορίας»

Gazzetta team
Πόποβιτς: «Νιώθω λες και περνάω την πρώτη μου χρονιά στο στρατιωτικό κέντρο της Αεροπορίας»

bet365

Ο Γκρεγκ Πόποβιτς μίλησε για την ασφάλεια που παρέχει η φούσκα που έχει στηθεί στο Ορλάντο για το restart του ΝΒΑ, με τον δικό του τρόπο.

Ο 71χρονος τεχνικός, ο οποίος ανήκει στις ευπαθείς ομάδες, νιώθει απολύτως ασφαλής όντας μέσα στην φούσκα που έχει φτιάξει ο οργανισμός του ΝΒΑ, ώστε να παρέχει την όσο το δυνατόν μεγαλύτερη προστασία στα περίπου 1500 άτομα που θα βρεθούν μέσα σ' αυτήν.

Ο πόποβιτς νιώθει ασφαλής εκεί, λέγοντας:

«Μίλησα με πολλούς, μίλησα με τον Άνταμ Σίλβερ και είδα πολύ γρήγορα τι έχει κάνει, αυτός και το επιτελείο του για να δημιουργήσουν αυτό το μέλος. Πιστεύω πραγματικά και δεν το λέω απλά για να φανώ ως ένας... στρατιώτης του ΝΒΑ, έχω κάνει την κριτική μου όταν χρειάζεται, πως δεν υπάρχει κανένα πιο ασφαλές μέρος για μένα εκτός απ' αυτό» και συνέχισε:

«Ειδικά όταν είσαι 71 ετών, σκέφτηκα αν είναι εδώ που θέλω να περνάω μεγάλο μέρος του χρόνου μου; Κάνοντας αυτό; Κάτω από αυτές τις συνθήκες; Τις τελευταίες ημέρες νιώθω λες και περνάω την πρώτη μου χρονιά στο στρατιωτικό κέντρο στην Ακαδημία της Αεροπορίας».

NBA NEWS FEED