Πορζίνγκις: «Δεν κοιτάμε να αποφύγουμε κανέναν, μπορούμε να σοκάρουμε τον κόσμο» (vids)

Πορζίνγκις: «Δεν κοιτάμε να αποφύγουμε κανέναν, μπορούμε να σοκάρουμε τον κόσμο» (vids)

Αντωνία Σπανού
Πορζίνγκις: «Δεν κοιτάμε να αποφύγουμε κανέναν, μπορούμε να σοκάρουμε τον κόσμο» (vids)

bet365

Ο Κρίσταπς Πορζίνγκις μίλησε για την προετοιμασία των Μάβερικς, μέχρι τώρα, ενώ μίλησε και για τις εκτιμήσεις του για την συνέχεια του ΝΒΑ.

Η προετοιμασία συνεχίζεται για τις ομάδες του ΝΒΑ και το ίδιο ισχύει και για τους Μάβερικς, με τους Ευρωπαίους να επιστρέφουν και όλοι μαζί να προπονούνται για την συνέχεια του ΝΒΑ στο Ορλάντο. Ο Κρίσταπς Πορζίνγκις μίλησε για την προετοιμασία μέχρι τώρα, την σχέση του με τον Ντόντσιτς, αλλά και τις βλέψεις του ίδιου και της ομάδας του για την συνέχεια.

«Φυσικά θέλουμε να κερδίσουμε όσα περισσότερα παιχνίδια μπορούμε, αλλά δεν ψάχνουμε να αποφύγουμε κανέναν. Προφανώς, τα ζευγάρια είναι δύσκολα, αλλά θέλουμε να κάνουμε το καλύτερο και να δούμε που θα φτάσουμε και να δούμε που θα πάμε. Νομίζω ότι είμαστε επικίνδυνη ομάδα και μπορούμε να σοκάρουμε κόσμο. Αυτό θα σκεφτόμαστε και δουλεύουμε για να συνεχίσουμε στα playoffs».

Αυτή είναι πρώτη φορά που ο Πορζίνγκις θα πάρει μέρος σε playoffs και σίγουρα ανυπομονεί γι' αυτό.

«Είναι δύσκολο να προβλέψω πως θα είναι. Θα είναι η πρώτη μου φορά. Όποιες και αν είναι οι συνθήκες θα προσπαθήσω να πάρω όσα περισσότερα μπορώ, όση περισσότερη εμπειρία μπορώ και να παίξω μπάσκετ στο υψηλότερο επίπεδο που έχω παίξει ποτέ. Ανυπομονώ».

Ενώ, για την σχέση του και την συνεργασία του με τον Ντόντσιτς σχολίασε:

«Δεν νομίζω να δυσκολευτούμε. Δουλεύω με τον Λούκα από τότε που επιστρέψαμε. Με το που γνωριστήκαμε λίγο παραπάνω στο παρκέ ήταν θέμα χρόνου να βρούμε χημεία. Δεν νομίζω ότι θα κάνουμε βήματα πίσω. Ανυπομονούμε».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα