ΝΒΑ: Οι παίκτες δεν μπορούν να πάνε στο Ορλάντο, αν παραλείψουν τεστ κορονοϊού

Gazzetta team
ΝΒΑ: Οι παίκτες δεν μπορούν να πάνε στο Ορλάντο, αν παραλείψουν τεστ κορονοϊού

bet365

Οι 22 ομάδες του ΝΒΑ ετοιμάζονται για το ταξίδι τους στο Ορλάντο, με την κορυφαία λίγκα να ενημερώνει για περαιτέρω κανονισμούς.

Το ΝΒΑ δεν επιτρέπει σε παίκτες που έχουν παραλείψει τεστ για κορονοϊό, πριν την αναχώρησή τους για το Ορλάντο, να ταξιδέψουν με την ομάδα τους.

Όπως αναφέρει ο Σαμς Σαράνια του «Yahoo Sports», η λίγκα ενημέρωσε πως «ένας παίκτης δεν θα μπορεί να ταξιδέψει με την ομάδα του στο Ορλάντο, αν παραλείψει το τεστ για κορονοϊό την μία από τις δύο ημέρες πριν την αναχώρηση (07-09 Ιουλίου). Ο παίκτης μετά θα πρέπει να βγει αρνητικός σε τρία τεστ, πριν ταξιδέψει».

Στη συνέχεια του ρεπορτάζ, η Μαλίκα Άντριους του «ESPN» πρόσθεσε πως ένας παίκτης θα πρέπει να περάσει από δύο τεστ, αν «πετάξει» με πτήση τσάρτερ ή πάρει το αμάξι του, για να πάει στην «Disney World». Αν προτιμήσει «κανονική» πτήση με κόσμο, θα πρέπει να περάσει από τρία τεστ και να βγουν αρνητικά, για να επιστρέψει στις αγωνιστικές του υποχρεώσεις.

Σύμφωνα με το πρωτόκολλο του ΝΒΑ, ο κομισάριος Άνταμ Σίλβερ, τόνισε πως οι παίκτες εξετάζονται σε καθημερινή βάση για Covid-19.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα