Γκομπέρ: «Δεν ήταν εύκολο αυτό που πέρασα» (vid)

Γκομπέρ: «Δεν ήταν εύκολο αυτό που πέρασα» (vid)

Αντωνία Σπανού
Γκομπέρ: «Δεν ήταν εύκολο αυτό που πέρασα» (vid)

bet365

Ο Ρούντι Γκομπέρ, μετά απ' όσα πέρασε, βγήκε και μίλησε για την πολύ δύσκολη κατάσταση στην οποία βρέθηκε.

Ο Ρούντι Γκομπέρ ήταν ο πρώτος παίκτης του ΝΒΑ που διαγνώστηκε με κορονοϊό και δέχτηκε πολύ σκληρή κριτική για την συμπεριφορά του, που είχε ως συνέπεια να κολλήσει και ο Μίτσελ και οι δύο σταρ της ομάδας των Τζαζ να περάσουν δύσκολα και στις προσωπικές τους σχέσεις.

Τώρα που οι ομάδες είναι έτοιμες να επιστρέψουν στην δράση, έστω και με πολλές δυσκολίες, ο Γκομπέρ μίλησε για όσα πέρασε.

«Προφανώς όταν όλοι σε κρίνουν ή σε απειλούν, ή σου στέλνουν αρνητική ενέργεια και όλα αυτά, θα έλεγα ότι δεν είναι εύκολο για κανέναν. Την ίδια ώρα όμως δεν έχουν σφαιρική άποψη για σένα. Οπότε κανείς δεν σε ξέρει πραγματικά. Οι άνθρωποι γύρω μου με ξέρουν και αυτό μετράει. Στο τέλος της ημέρας δεν μπορώ να τους ελέγξω όλους, αλλά μπορώ να ελέγξω τις πράξεις μου, αυτά που κάνω για τους γύρω μου και την κοινωνία. Αυτά που κάνω για τους συμπαίκτες μου στο παρκέ και εκτός, αυτά που μπορώ να ελέγξω είναι αυτά που μετράνε».

Ενώ, για την σχέση του με τον Μίτσελ τόνισε:

«Σε όλα τα δίδυμα υπάρχει ένταση. Θα υπάρχουν πισωγυρίσματα. Νιώθω ότι πρέπει να είμαι εδώ και το ίδιο και εκείνος, αλλά συμβαίνει σε κάθε ομάδα. Δεν έχει σημασία αν κερδίζεις το πρωτάθλημα ή είσαι τελευταίος, πάντα θα συμβαίνει. Νιώθω ότι ακόμα και σε ένα εργασιακό περιβάλλον δεν χρειάζεται να τα πηγαίνεις καλά ή να βγαίνεις έξω για φαγητό ή να αράζεις με τους συμπαίκτες σου».

Για την επιστροφή στην δράση ο Γκομπέρ σχολίασε:

«Πολλά γίνονται και υπάρχει μια πρόοδος, αλλά είμαι χαρούμενος που τώρα είμαι καλά και είμαι χαρούμενος που πήρα πίσω την χαρά μου που παίζω μπάσκετ με την ομάδα και η ανταγωνιστικότητα επέστρεψε. Είμαι έτοιμος να βγω και να παλέψω για το πρωτάθλημα. Αυτός είναι ο στόχος. Με όλα όσα περάσαμε, ως άνθρωπος και ως ομάδα, θα είναι σπουδαία επιστροφή».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα