Κλίφορντ: «Το restart είναι μια ιδιαίτερη συνθήκη και όχι συνέχεια της σεζόν»

Κλίφορντ: «Το restart είναι μια ιδιαίτερη συνθήκη και όχι συνέχεια της σεζόν»

Gazzetta team
Κλίφορντ: «Το restart είναι μια ιδιαίτερη συνθήκη και όχι συνέχεια της σεζόν»

bet365

Ο προπονητής των Ορλάντο Μάτζικ, Στιβ Κλίφορντ, μίλησε για την επανεκκίνηση στο ΝΒΑ και τις αλλαγές που έφερε η πανδημία.

Το ΝΒΑ ετοιμάζεται να αρχίσει ξανά στις 31 Ιουλίου στην «Disney World» και ο Στιβ Κλίφορντ, απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων, υποστήριξε πως ουδεμία σχέση έχει το τώρα, με την συνέχεια της σεζόν.

«Το αντιμετωπίζω ως μια ξεχωριστή ευκαιρία. Έχουν περάσει, πόσο; 10-11 εβδομάδες, από τότε που παίξαμε; Οι παίκτες ήταν λες και είναι στην offseason. Θα δείτε διαφορετικά πράγματα στην επίθεση από τις ομάδες, για να είμαι ειλικρινής. Θα βάλουμε κι εμείς καινούρια πράγματα. Είναι μια ιδιαίτερη συνθήκη κι έτσι πρέπει να το αντιμετωπίσουμε».

Η ομάδα του Ορλάντο έχει ρεκόρ 30-35 κι είναι πίσω από τους Νετς (30-34). Ο Κλίφορντ είπε σχετικά: «Είναι ενδιαφέρον ότι θα επιστρέψουμε, με οκτώ παιχνίδια να απομένουν για τη regular season. Είναι τα πιο σημαντικά παιχνίδια που θα παίξουμε. Άλλες ομάδες, επειδή ξέρουν πως θα είναι στα playoffs κι επειδή δεν υπάρχει και πλεονέκτημα έδρας, θα είναι σαν μια προέκταση της preseason».

Όσο για την προετοιμασία της ομάδας του, ο 58χρονος προπονητής είπε: «Δεν νομίζω πως υπάρχει περίπτωση να παίξουμε "πέντε εναντίον πέντε" στις πρώτες προπονήσεις. Είμαστε πολύ πίσω, από ό,τι είμαστε συνήθως, για να αρχίσουμε προετοιμασία».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα