Ντάνι Γκριν: «Οι κάμερες στο Ορλάντο θα μας βοηθήσουν να 'ακούσουν' όλοι τι λέμε!»

Αντωνία Σπανού
Ντάνι Γκριν: «Οι κάμερες στο Ορλάντο θα μας βοηθήσουν να 'ακούσουν' όλοι τι λέμε!»

bet365

Ο Ντάνι Γκριν είναι πεπεισμένος ότι μέσω του μπάσκετ, οι παίκτες θα καταφέρουν να «ακουστούν» περισσότερο.

Διχασμένοι είναι οι παίκτες για το αν πρέπει να συνεχίσουν την σεζόν και το μπάσκετ και πολλές είναι απόψεις που ακούγονται είτε από την μία πλευρά, είτε από την άλλη. Ο Ντάνι Γκριν, που ανήκει στους Λέικερς μια από τις ομάδες που φαίνεται να έχει μοιρασμένους παίκτες, σχολίασε με θετικό τρόπο πως πιστεύει ότι με το να παίξουν όλοι μπάσκετ και να συνεχιστεί η σεζόν θα είναι το πιο καλό για να «ακουστούν» οι παίκτες.

«Τα μίντια προσπαθούν να κάνουν παιχνίδια στο Zoom. Να ακολουθούν ό,τι κάνει ο καθένας. Όταν παίζεις παιχνίδια, δεν χρειάζεται να το κάνουν αυτό. Απλά βλέπουν TV και βλέπουν ακριβώς τι θες να πεις, βλέπουν ποιο είναι το πάθος σου. Θα υπάρχουν κάμερες παντού στο Ορλάντο, οπότε θα μπορούν να δουν τι θέλουμε και τι προσπαθούμε να κάνουμε. Είναι ένα πλεονέκτημα για εμάς να πάμε εκεί και να χρησιμοποιήσουμε την πλατφόρμα για να κρατήσουμε το κίνημα ενεργό».

Οι παίκτες έχουν το δικαίωμα μέχρι την Τετάρτη να αποφασίσουν αν θα βρεθούν στο Ορλάντο, ενώ όσοι δεν πάνε ναι μεν δεν θα πληρωθούν, αλλά δεν θα έχουν κάποια άλλη τιμωρία.

«Μπορεί να φαινόμαστε διχασμένοι , αλλά νομίζω ότι είμαστε όλοι στην ίδια σελίδα. Έχουμε μια ομαδική κλήση αυτή την εβδομάδα, ελπίζω άλλη μια με την λίγκα και ελπίζω ότι δεν θα είναι κάποιος από τα μίντια, γιατί πράγματα βγαίνουν πριν καν αποφασίσουμε».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα που παίζουν σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

NBA Τελευταία Νέα