Μπράουν: «Να περάσουμε μηνύματα για δικαιοσύνη κι ισότητα στο Ορλάντο»

Μπράουν: «Να περάσουμε μηνύματα για δικαιοσύνη κι ισότητα στο Ορλάντο»

Μπράουν: «Να περάσουμε μηνύματα για δικαιοσύνη κι ισότητα στο Ορλάντο»

bet365

Ο Στέρλινγκ Μπράουν θέλει να χρησιμοποιήσει την προβολή του και την επανεκκίνηση του ΝΒΑ για έναν απώτερο και σημαντικό σκοπό.
Η Premier League επέστρεψε με κορυφαίες αποδόσεις και ειδικά στοιχήματα

Στις 31 Ιουλίου η κορυφαία λίγκα θα κάνει τζάμπολ, ώστε να αναδειχθεί ο πρωταθλητής της σεζόν 2019-20. Στο μεταξύ αρκετοί παίκτης διαδήλωναν, και συνεχίζουν να διαδηλώνουν, κατά της αστυνομικής βίας και του ρατσισμού, μετά την δολοφονία του Τζορτζ Φλόιντ.

Το συγκεκριμένα θέμα για τον Στέρλινγκ Μπράουν είναι πολύ ευαίσθητο, αφού ο ίδιος είχε πέσει θύμα αστυνομικής βίας το 2018 στο Μιλγουόκι, κάτι που προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων.

Με αφορμή την επανεκκίνηση που θα γίνει στο Ορλάντο, ο συμπαίκτης του Γιάννη Αντετοκούνμπο στους Μπακς, θέλει να χρησιμοποιήσει την «δύναμη» που του δίνεται, ώστε να ευαισθητοποιήσει τον κόσμο και να τον παροτρύνει να φέρει την αλλαγή.

«Πολλά μάτια θα μας κοιτούν, ενώ θα είμαστε στο Ορλάντο. Ο κόσμος θα μπορεί να δει τα μηνύματά που μπορούμε να δώσουμε, την στιγμή που θα παίζουμε ή στην ανάπαυλα, πριν από ένα παιχνίδι ή οποτεδήποτε. Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να τα μεταδώσουμε και νιώθω ότι θέλω να το εκμεταλλευτώ αυτό.

Είναι σημαντικό να παίξουμε, για να χρησιμοποιήσω τα μέσα που έχω και μού δίνουν "φωνή" κι επιτρέπουν στον κόσμο να με ακολουθεί, να με βλέπει και να παθιαστεί περισσότερο με αυτό το κίνημα», είπε σχετικά.

Ο 25χρονος φόργουορντ πρόσθεσε επίσης: «Πάντα, από την πρώτη ημέρα, έπαιζα για τη νίκη, αλλά τώρα, αυτός δεν είναι ο στόχος μου. Σίγουρα θέλω να παίξω, αλλά πρέπει να θίξουμε άλλα θέματα. Πρέπει να δείξουμε τι γίνεται με την αστυνομική βία και να παλέψουμε για δικαιοσύνη και να προβάλλουμε άλλα προβλήματα που συμβαίνουν στις κοινότητες μαύρων ανθρώπων, επειδή έχουμε αυτό το βήμα, που είναι ισχυρό, φέρνει αναγνώριση και αλλάζει νοοτροπίες. Παρακινεί τον κόσμο να κάνει κάτι για την αδικία που υπάρχει και να παλέψει για την ισότητα για την κοινωνία μας».

 

NBA Τελευταία Νέα