Σίλβερ για τους παίκτες που αντιδρούν: «Δεν είναι ιδανική κατάσταση, τους καταλαβαίνω» (vid)

Gazzetta team
Σίλβερ για τους παίκτες που αντιδρούν: «Δεν είναι ιδανική κατάσταση, τους καταλαβαίνω» (vid)

bet365

Ο Άνταμ Σίλβερ ρωτήθηκε για τις αντιδράσεις που υπάρχουν για το restart του ΝΒΑ και εξήγησε ότι τους καταλαβαίνει και πώς δεν είναι και η ιδανικότερη κατάσταση.

Μιλώντας στο ESPN, o κομισάριος του ΝΒΑ ρωτήθηκε για τις αντιδράσεις που υπάρχουν όσον αφορά την επανεκκίνηση του πρωταθλήματος και όπως είπε «δεν είναι μια ιδανική κατάσταση. Προσπαθούμε να βρούμε έναν τρόπο για τη δική μας ομαλότητα εν μέσω της πανδημίας. Στη μέση μιας ύφεσης με 40 εκατομμύρια άνεργους, και με τεράστια κοινωνική αναταραχή στη χώρα. Και έτσι καθώς εργαζόμαστε μέσω αυτών ζητημάτων, μπορώ να καταλάβω πώς αισθάνονται ορισμένοι παίκτες,. Ότι δεν είναι για αυτούς . Μπορεί να είναι για οικογενειακούς λόγους, μπορεί να είναι για λόγους υγείας ή μπορεί να είναι επειδή αισθάνονται - όπως είπαν ορισμένοι παίκτες πρόσφατα - ότι θέλουν περάσουν αλλού τον χρόνο τους».

Και συνέχισε ο Άνταμ Σίλβερ: «Τα πράγματα αλλάζουν γύρω μας. Εκτός της πανδημίας υπάρχει και η κοινωνική αναταραχή στη χώρα μετά τον θάνατο του Τζορτζ Φλόιντ. Και εν μέσω όλων αυτών όταν λέμε ότι «ψάχνουμε μια ευκαιρία να ξαναρχίσουμε αυτό το πρωτάθλημα και ότι προσπαθήσουμε να προχωρήσουμε μπροστά» σίγουρα δεν βρίσκεται στο μυαλό πολλών ανθρώπων».

Εδώ και μερικές ημέρες δεν είναι λίγοι εκείνοι που έχουν εναντιωθεί για το restart του ΝΒΑ και έχουν εκφράσει δημόσια την άποψή τους όπως ο Ίρβινγκ ή ο Χάουαρντ, αν και ο Λεμπρόν Τζέιμς είναι υπέρ της επανεκκίνησης.

 

NBA Τελευταία Νέα