Οι ομάδες που δεν θα πάνε στο Ορλάντο ζητούν άδεια για ομαδικές προπονήσεις και λύσεις για την απραξία τους

Αντωνία Σπανού
Οι ομάδες που δεν θα πάνε στο Ορλάντο ζητούν άδεια για ομαδικές προπονήσεις και λύσεις για την απραξία τους

bet365

Οι ομάδες που δεν θα πάνε στο Ορλάντο ζητούν λύση, για να κάνουν ομαδικές προπονήσεις.

Sportingbet.gr: Ακόμα περισσότερες επιλογές για το κουπόνι σου |21+

Υπό τον φόβο σοβαρού πισωγυρίσματος στην εξέλιξη των νεαρών παικτών, αλλά και άλλων προβλημάτων που θα προκύψουν από την τόσο μεγάλη απραξία οι ομάδες που δεν θα συνεχίσουν την σεζόν ζητούν λύση.

Μπορεί οι 22 που θα συνεχίσουν να βλέπουν δυσκολίες για επιστροφή την 1η Δεκέμβρη, οι υπόλοιπες ομάδες όμως θα κλείνουν σχεδόν 9 μήνες χωρίς επίσημο παιχνίδι και σίγουρα αυτό είναι ένα τεράστιο πρόβλημα. Η λίγκα σταμάτησε ξαφνικά την δράση της 11 Μαρτίου και μόνο 22 ομάδες πρόκειται να συνεχίσουν την σεζόν.

Οι Χοκς, Χόρνετς, Μπουλς, Καβαλίερς, Πίστονς, Τίμπεργουλβς και Νικς πιέζουν για να ξεκινήσουν ομαδικές προπονήσεις, ενώ θέλουν και την διεξαγωγή μίνι summer leagues ή παιχνιδιών μεταξύ τους. Σίγουρα και αυτές οι ομάδες δεν θέλουν να πάνε τόσο πίσω τον σχεδιασμό τους και ψάχνουν λύσεις με προτάσεις στην λίγκα, που θα έχουν ως στόχο να κρατούν την φόρμα τους, ενώ ζητούν και ίσως τηλεοπτική κάλυψη σε μικρά τουρνουά που θα παίξουν μεταξύ τους.

«Εννιά μήνες είναι πολλοί χωρίς οργανωμένο μπάσκετ. Δεν μπορούμε να ρισκάρουμε. Η λίγκας μας άκουσε. Πιέζουμε για να μείνουμε ανταγωνιστικοί. Αυτό θέλουν και οι παίκτες μας. Είμαστε απελπισμένοι για να έχουμε κάτι που θα μας βοηθήσει να μείνουμε ανταγωνιστικοί», τόνισε ο ιδιοκτήτης των Χοκς.

 

NBA Τελευταία Νέα