NBA Playoffs: Ο εύκολος δρόμος της Ανατολής και ο δύσκολος της Δύσης!

Gazzetta team
NBA Playoffs: Ο εύκολος δρόμος της Ανατολής και ο δύσκολος της Δύσης!

bet365

Όταν γίνει το restart του ΝΒΑ το ενδιαφέρον θα πάει αρχικά στις ομάδες που θα πάρουν μέρος στα playoffs, αν και το σύστημα ευνοεί περισσότερο την Ανατολή και λιγότερο την Δύση.

Νέα παιχνίδια για ακόμα περισσότερη διασκέδαση στο καζίνο της Vistabet! (21+)

Σύμφωνα με τα τελευταία ρεπορτάζ οι 22 ομάδες που θα πάρουν μέρος στην επανέναρξη της σεζόν θα είναι 13 από την Δύση και 9 από την Ανατολή.

Όπερ και σημαίνει ότι ο δρόμος για τα playoffs θα είναι πολύ πιο δύσκολος στην Δυτική Περιφέρεια απ' ότι στην Ανατολική Περιφέρεια.

Συγκεκριμένα: Στην Ανατολή έχουν προκριθεί ήδη στην postseason οι Μπακς, Ράπτορς και Σέλτικς ενώ θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη και η παρουσία των Χιτ, Πέισερς και Σίξερς. Ουσιαστικά εκείνες που ακόμα «παίζουν» την παρουσία τους στα playoffs είναι οι Νετς (30-34), οι Μάτζικ (30-35) και οι Ουίζαρντς (24-40). Η ομάδα της Ουάσινγκτον είναι εκείνη που έχει λιγότερες ελπίδες, αλλά εξακολουθεί να βρίσκεται στο παιχνίδι της πρόκρισης. Από αυτές τις ομάδες μόνο μία θα βρεθεί εκτός playoffs.

Όμως στη Δύση τα πράγματα είναι πολύ πιο δύσκολα για να βρεθεί μια ομάδα στην postseason. Οι Λέικερς είναι η μοναδική ομάδα που έχει προκριθεί και μαθηματικά στα playoffs ενώ δεδομένη θα πρέπει να θεωρηθεί και η παρουσία των Κλίπερς, Νάγκετς, Τζαζ, Θάντερ, Ρόκετς και Μάβερικς. Οπότε μένει άλλη μια θέση. Μόνο που στην Δυτική Περιφέρεια, αυτή τη θέση θα διεκδικήσουν έξι ομάδες και σίγουρα ο δρόμος θα είναι πολύ πιο δύσκολος απ' ότι στην Ανατολική Περιφέρεια!

Αυτή τη στιγμή οι Μέμφις Γκρίζλις είναι εκείνοι που κρατούν την 8η θέση με ρεκόρ 32-33 και θα κληθούν να τη διατηρήσουν κόντρα σε Μπλέιζερς (29-37), Πέλικανς (28-36), Κινγκς (28-36), Σπερς (27-36) και Σανς (26-39).

 

NBA Τελευταία Νέα