Οι Νικς έστειλαν διευκρίνιση μετά τον σάλο με το πρώτο τους email στους υπαλλήλους

Οι Νικς έστειλαν διευκρίνιση μετά τον σάλο με το πρώτο τους email στους υπαλλήλους

Αντωνία Σπανού
Οι Νικς έστειλαν διευκρίνιση μετά τον σάλο με το πρώτο τους email στους υπαλλήλους

bet365

Σε λιγότερο από 24 ώρες οι Νικς έστειλαν νέο email στους υπαλλήλους τους, κάνοντας διευκρινήσεις για το πρώτο.

Αρνητική δημοσιότητα και κριτική κατάφεραν να μαζέψουν οι Νικς, κάνοντας μόνο λάθος κινήσεις. Εκτός από το ότι, μαζί με τους Σπερς, ήταν οι δύο ομάδες που δεν έβγαλαν δήλωση για την δολοφονία του Τζορτζ Φλόιντ, έστειλαν και ένα email στους υπαλλήλους τους, που μόνο χειρότερα έκανε τα πράγματα.

Σε λιγότερο από 24 ώρες έστειλαν και δεύτερο email για να... διορθώσουν την ζημιά στο πρώτο. «Χθες, προσπάθησα ειλικρινά να δώσω την οπτική μου σε ένα δύσκολο θέμα, χωρίς εύκολες απαντήσεις», έγραψε ο Ντόλαν στο δεύτερο μέιλ. «Ξέρω πόσο σημαντικό είναι αυτό το θέμα για τόσο πολλούς και δεν θέλω να υπάρχει σύγχυση για το που εγώ ως προσωπικότητα ή ως εταιρεία βρισκόμαστε. Οπότε να ξεκαθαρίσω: Καταδικάζουμε σθεναρά και απορρίπτουμε τον ρατσισμό ενάντια σε οποιονδήποτε. Τέλος».

Και συνέχισε: «Η οπτική μου χθες ήταν κυρίως προς τις αντιδράσεις και την σημασία της ζωής των αξιών. Στο Madison έχουμε εργαστεί σκληρά για να χτίσουμε ένα περιβάλλον ένταξης και αμοιβαίου σεβασμού και αυτές είναι οι αξίες που προσπαθούμε να ζούμε μαζί κάθε μέρα. Ο ρατσισμός γεννιέται από άγνοια και ο καθένας από εμάς πρέπει να καταλάβει ότι όποιος εργάζεται δίπλα του είναι ίσος ανεξάρτητα από το χρώμα ή οτιδήποτε άλλο μας κάνει διαφορετικούς.

Και κάθε αδικία σε ένα άτομο είναι αδικία προς όλους. Έτσι εμείς πολεμάμε τον ρατσισμό. Ξεκινάμε με τους εαυτούς μας και μέσα από τις πράξεις μας ορίζουμε ποιοι είμαστε. Έτσι γινόμαστε παράδειγμα. Αυτό ήταν το νόημα από το μήνυμα μου χθες. Είμαι υπερήφανος για το περιβάλλον εδώ. Ξέρω ότι είναι δύσκολη εποχή και πρέπει πάντα να επικοινωνούμε μεταξύ μας σε δύσκολα θέματα. Θα συνεχίσω να το κάνω αυτό όσο περισσότερο μπορώ για να βοηθήσω την κοινότητα να γίνει καλύτερη. Ξέρω ότι και εσείς θα κάνετε το ίδιο».

 

NBA Τελευταία Νέα