Ιδιοκτήτης του ακινήτου που στεγάζει το NBA Store κάνει μήνυση στην λίγκα για χρέος ύψους 1.25 εκ. δολαρίων!

Ιδιοκτήτης του ακινήτου που στεγάζει το NBA Store κάνει μήνυση στην λίγκα για χρέος ύψους 1.25 εκ. δολαρίων!

bet365

Μπορεί να ακούγεται απίστευτο, αλλά ο ιδιοκτήτης του ακινήτου που στεγάζεται το NBA store, έκανε μήνυση στην λίγκα γιατί δεν του έχει δώσει ενοίκια ύψους 1.25 εκατομμυρίων δολαρίων.

Η Bundesliga επέστρεψε με Live Streaming* και προσφορές* | *Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Πάρα πολλά είναι τα προβλήματα που έχουν προκύψει από την πανδημία του κορονοϊού και το ΝΒΑ δεν έχει γλιτώσει από αυτήν την κρίση, με τα νέα να είναι τουλάχιστον... περίεργα. Σύμφωνα με τους Αμερικάνους, ο ιδιοκτήτης του ακινήτου που στεγάζει το NBA Store και έχει κλείσει αυτούς τους 3 μήνες, έκανε μήνυση στην λίγκα, αφού του χρωστούν ενοίκια ύψους 1.25 εκατομμυρίων δολαρίων.

Το ακίνητο νοικιάζεται από τον Νοέμβριο του 2014 και το ενοίκιο του είναι 7.5 εκατομμύρια δολάρια τον χρόνο ή 625.000 δολάρια τον μήνα, ποσό που δεν έχει πληρωθεί για τον Απρίλιο και τον Μάϊο, που το κατάστημα είναι κλειστό.

«Όπως και άλλα μαγαζιά στην Fifth Avenue στην Νέα Υόρκη, το ΝΒΑ Store αναγκάστηκε να κλείσει, ως συνέπεια της πανδημίας του κορονοϊού», σημείωσε ο Μάικ Μπας, εκπρόσωπος του ΝΒΑ.

«Κάτω από αυτές τις συνθήκες, δεν πιστεύουμε ότι αυτοί οι ισχυρισμοί έχουν βάση. Προσπαθούμε και θα συνεχίσουμε να το κάνουμε, να λύσουμε το θέμα με έναν τρόπο δίκαιο για όλες τις πλευρές».

 

NBA Τελευταία Νέα