«Το επόμενο έτος η τελετή για το Hall Of Fame»

«Το επόμενο έτος η τελετή για το Hall Of Fame»

bet365

Ο Τζέρι Κολάντζελο, o προεδρεύων του συμβουλίου του Hall Of Fame, ξεκαθάρισε ότι η τελετή για την κλάση του 2020 θα πραγματοποιηθεί το πρώτο τρίμηνο του 2021.

Αν μη τι άλλο είναι μια τελετή που περιμένουν όλοι πώς και πώς! Και αυτό διότι θα γίνει μέλος του Hall Of Fame o αείμνηστος Κόμπι Μπράιαντ όπως επίσης οι Τιμ Ντάνκαν, Κέβιν Γκαρνέτ, αλλά και ο θρυλικός προπονητής των Χιούστον Ρόκετς, Ρούντι Τομγιάνοβιτς.

«Σίγουρα θα το ακυρώσουμε» ήταν τα λόγια του Τζέρι Κολάντζελο για την φετινή τελετή, η οποία είναι προγραμματισμένη για τις 28-30 Αυγούστου. Όπως δείχνουν τα πράγματα ούτε η εναλλακτική ημερομηνία των 10-12 Οκτωβρίου θα επικρατήσει , κάτι που σημαίνει ότι η τελετή θα μετατεθεί για το επόμενο έτος.

«Θα πραγματοποιηθεί το πρώτο τρίμηνο του 2021. Θα κάνουμε σύσκεψη σε δύο εβδομάδες και θα παρθούν οι οριστικές αποφάσεις» κατέληξε ο Κολάντζελο.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα