Πουλήθηκε σε δημοπρασία το πρώτο δαχτυλίδι του Κόμπι έναντι 206.080 δολαρίων! (pic)

Gazzetta team
Πουλήθηκε σε δημοπρασία το πρώτο δαχτυλίδι του Κόμπι έναντι 206.080 δολαρίων! (pic)

bet365

Το χρυσό δαχτυλίδι 14 καρατίων που είχε κάνει δώρο ο Κόμπι Μπράιαντ στη μητέρα του πουλήθηκε σε δημοπρασία έναντι 206.080 δολαρίων!

Συγκεκριμένα ο Κόμπι είχε αγοράσει δύο ίδια δαχτυλίδια από το πρωτάθλημα του 2000 και τα είχε κάνει δώρο στους γονείς του πριν από 20 χρόνια.

Η σκέψη της δημοπρασίας ξεκίνησε τον Απρίλιο του 2019 όπως ανέφερε το ΤΜΖ και δεν είχε να κάνει σχέση με τον θάνατό του. Πριν από χρόνια η μητέρα του Πάμελα Μπράιαντ, προσπάθησε να πουλήσει τα δαχτυλίδια όπως επίσης και και μερικά ακόμα συλλεκτικά κομμάτι του Κόμπι Μπράιαντ αλλά ο αείμνηστος Black Mamba της είχε κάνει μήνυση και είχε προσπαθήσει να σταματήσει την πώληση.

Τελικά άναψε το «πράσινος φως» και συμφώνησε να πουλήσουν οι γονείς του έξι συλλεκτικά κομμάτια της καριέρας, μεταξύ των οποίων και τα δύο δαχτυλίδια. Ένας φανατικός φίλος των Λέικερς και συλλέκτης τα είχε αγοράσει όλα έναντι 280.000 δολαρίων και πέρυσι είχε απευθυνθεί στην «Goldin Auction» προκειμένου να πουλήσει το ένα δαχτυλίδι και να δει την τιμή που θα μπορούσε να πιάσει.

Ύστερα από μακρά δημοπρασία που ξεκίνησε από 15.000 δολάρια και στην οποία μεσολάβησαν 20 «χτυπήματα», έφτασε στο σημείο να πουληθεί έναντι 206.080 δολαρίων.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα