Μαλόουν για Τζόρνταν: «Ήμουν ένας κακός μα@@κας» (vid)

Αντωνία Σπανού
Μαλόουν για Τζόρνταν: «Ήμουν ένας κακός μα@@κας» (vid)

bet365

Ο Μαλόουν, παρόλο που δεν εμφανίστηκε στο «The Last Dance», είχε μιλήσει παλαιότερα για τον Τζόρνταν και τους Μπουλς.

Virtual Sports* που ξεχωρίζουν για τα καταπληκτικά γραφικά τους. |21+ *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Ο Καρλ Μαλόουν δεν εμφανίστηκε ποτέ στο «The Last Dance», ενώ η κόντρα στους με τους Μπουλς και τον Τζόρνταν έχει περάσει στην ιστορία. Πριν από το ντοκιμαντέρ του ESPN ο Μαλόουν καπνίζοντας ένα πούρο είχε μιλήσει για τον Τζόρνταν και τους Μπουλς, κάνοντας και την αυτοκριτική του.

«Όταν ακούω το όνομα του Τζόρνταν, απλά αυτός μου έρχεται στο μυαλό. Γιατί πρέπει να μιλάω για το κλέψιμο; Παίρνω την ευθύνη στο ότι χάσαμε ένα παιχνίδι και ήμουν εκεί, με τους Μπουλς, στους οποίους παίζει και ο Τζόρνταν. Τον σέβομαι, αλλά ποτέ δεν σκεφτόμουν ότι παίζω μαζί του. Έπαιζα με τους Μπουλς. Όλοι λένε ότι ήμουν κακός και ναι τους το δίνω αυτό. Αλλά πρέπει να το πω είμαι άνδρας και ήμουν ένας κακός μα@@κας. Αυτός είμαι. Τα λέω όπως τα βλέπω».

Μπες στο Fantasy του Gazzetta για το ελληνικό πρωτάθλημα, εντελώς δωρεάν. Φτιάξε την δική σου ομάδα, αγόρασε τους κατάλληλους παίκτες και κέρδισε μεγάλα δώρα. Κάνε τις μεταγραφές που πιστεύεις, δημιούργησε το δικό σου πρωτάθλημα και ταυτόχρονα μπορείς να συμμετέχεις στη συνολική βαθμολογία για τα έπαθλα. 

 

Στο Transfer Center του Gazzetta θα μάθεις για όλες τις μεταγραφές που έχουν γίνει το καλοκαίρι για να μην πιαστείς αδιάβαστος στο νέο Fantasy.

NBA NEWS FEED