Σαν σήμερα: Το φοβερό layup του Ουέστμπρουκ κόντρα στους Λέικερς! (vid)

Σαν σήμερα: Το φοβερό layup του Ουέστμπρουκ κόντρα στους Λέικερς! (vid)

bet365

Πριν από οκτώ χρόνια ο Ράσελ Ουέστμπρουκ είχε πρωταγωνιστήσει σε μια από τις πλέον χαρακτηριστικές φάσεις των playoffs στο ΝΒΑ.

Συγκεκριμένα ήταν 21 Μαΐου 2012 και το 5ο ματς για τα ημιτελικά της Δυτικής Περιφέρειας μεταξύ της Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ και των Λος Άντζελες Λέικερς.

Λίγο πριν από το τέλος της γ' περιόδου, ο Ραμόν Σέσιονς προσπάθησε να πασάρει στον Κόμπι Μπράιαντ, αλλά ο Ουέστμπρουκ έκλεψε τη μπάλα, βγήκε στον αιφνιδιασμό και ο γκαρντ των Λέικερς προσπάθησε να τον σταματήσει με σκληρό φάουλ πριν φτάσει στη γραμμή των βολών. Όμως ο «Russ» είχε προλάβει να πετάξει τη μπάλα στο καλάθι των Λέικερς (κάτι σαν μακρινό layup) και να σημειώσει το «γκολ φάουλ».

Χαρακτηριστική είναι η έκφραση του αείμνηστου Κόμπι λίγο μετά από το καλάθι (ή αν προτιμάτε το λάθος του συμπαίκτη του), σε μια φάση που έμελλε να γυρίσει το momentum για την Οκλαχόμα προκειμένου να φτάσει στη νίκη με 106-90 (Ουέστμπρουκ 28, Ντουράντ 25, Χάρντεν 17 - Μπράιαντ 42, Γκασόλ 14) και στην πρόκριση στους τελικούς της Δύσης.

Την θυμάστε τη φάση;

 

NBA Τελευταία Νέα