Γκραντ: «Πολλοί τα... έχωναν στον Τζόρνταν, αλλά κόπηκαν από το "ντοκιμαντέρ"»

Γκραντ: «Πολλοί τα... έχωναν στον Τζόρνταν, αλλά κόπηκαν από το "ντοκιμαντέρ"»

Gazzetta team
Γκραντ: «Πολλοί τα... έχωναν στον Τζόρνταν, αλλά κόπηκαν από το "ντοκιμαντέρ"»

bet365

Τα «βέλη» του εξαπέλυσε ο Χόρας Γκραντ στον Μάικλ Τζόρνταν για το «The Last Dance» και όσα κόπηκαν στο μοντάζ.

Από ό,τι φαίνεται, οι δύο πάλαι ποτέ συμπαίκτες δεν τα έχουν και πολύ καλά μεταξύ τους.

Μετά τις κατηγορίες του MJ ότι ο Χόρας Γκραντ έβγαλε στη φόρα όσα αναφέρει το βιβλίο «The Jordan Rules», ο πρώην φόργουορντ/σέντερ των Μπουλς πέρασε στην αντεπίθεση.

Αφού είπε πως «αν ο Τζόρνταν έχει πρόβλημα, να έρθει να το λύσουμε. Ποτέ δεν θα έβγαζα τίποτα προσωπικό στη φόρα. Υπάρχει το απόρρητο των αποδυτηρίων», αποκάλυψε στη συνέντευξή του στο «ESPN Radio» ότι οι συμπαίκτες του MJ δεν έμεναν... άπραγοι, αλλά αντιδρούσαν σε όσα τους έκανε. Κόπηκαν, όμως στο μοντάζ!

«Όταν το υποτιθέμενο ντοκιμαντέρ έχει να κάνει με ένα άτομο και έχει αυτός τον τελευταίο λόγο για το τι θα μπει σε αυτό... Δεν είναι ντοκιμαντέρ. Πολλά δεν ήταν αλήθεια, γιατί πολλά πράγματα που έλεγε (ο Τζόρνταν) σε κάποιους από τους συμπαίκτες του, εκείνοι τού την έλεγαν. Αλλά όλα αυτά αφαιρέθηκαν από το ντοκιμαντέρ, αν θέλεις να το λες ντοκιμαντέρ».

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Ο Τζόρνταν νόμιζε ότι μπορούσε να μού επιβληθεί, αλλά δυστυχώς για εκείνον, έκανε λάθος. Όποτε μού έκανε επίθεση, έκανα κι εγώ. Όσον αφορά τον Ουίλ Περντιού, τον Στιβ Κερ και τον νεαρό Σκοτ Μπάρελ, ήταν αποκαρδιωτικό. Να βλέπεις έναν παίκτη, έναν ηγέτη, να τα κάνει αυτά σε παιδιά όπως εκείνα. Καταλαβαίνω, όσον αφορά τις προπονήσεις, να είσαι σκληρός, αλλά να χτυπάς ευθέως και να κάνεις τέτοια πράγματα, δεν χρειαζόταν».

 

NBA Τελευταία Νέα