Η φοβερή ιστορία του Σκοτ Ουίλιαμς με τον Τζόρνταν και το πώς βρέθηκε στους Μπουλς!

Η φοβερή ιστορία του Σκοτ Ουίλιαμς με τον Τζόρνταν και το πώς βρέθηκε στους Μπουλς!

Η φοβερή ιστορία του Σκοτ Ουίλιαμς με τον Τζόρνταν και το πώς βρέθηκε στους Μπουλς!

bet365

Ο Σκοτ Ουίλιαμς που κατάφερε να κερδίσει τρία δαχτυλίδια πρωταθλητή με τους Μπουλς, θυμήθηκε πώς βρέθηκε στην μεγάλη ομάδα του Σικάγο μέσω του... Μάικλ Τζόρνταν!

Ζήσε ξανά τη δράση με την bwin! Leaderboard με μεγάλα έπαθλα ! |21+ Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Μιλώντας στο «Sixers Talk podcast» ο 52χρονος σήμερα Σκοτ Ουίλιαμς γύρισε 30 χρόνια πίσω και θυμήθηκε πώς βρέθηκε στους Σικάγο Μπουλς.

Συγκεκριμένα μόλις που είχε αποφοιτήσει από το κολέγιο του North Carolina, αλλά στο draft του 1990 καμία ομάδα δεν θέλησε να τον εμπιστευθεί. Όμως από τη στιγμή που είχε φοιτήσει στο αγαπημένο κολέγιο του Τζόρνταν, αυτομάτως είχε μπει στο «μάτι» του καλύτερου μπασκετμπολίστα όλων των εποχών.

Το καλοκαίρι του 1990 ο Τζόρνταν είχε προσκαλέσει τον νεαρό -τότε- Σκοτ Ουίλιαμς να πάρει μέρος σε ένα «διπλό» μεταξύ των παικτών του ΝΒΑ, ανάμεσά τους και ο Τσαρλς Μπάρκλεϊ. Τι θυμάται από τότε ο Ουίλιαμς;

«Ήμουν συμπαίκτης με τον Μάικλ σ' εκείνο το ματς. Η ομάδα μας έχανε έναν πόντο και θυμάμαι να έχω τη μπάλα στα χέρια μου στα τελευταία δευτερόλεπτα. Λογικά θα την είχα πάρει από κάποιο επιθετικό ριμπάουντ, γιατί κανείς δεν έδινε πάσα στο νεαρό κολεγιόπαιδο! Αμέσως έδωσα την πάσα στήθους που μου είχε μάθει ο Ντιν Σμιθ στον Μάικλ Τζόρνταν, ο οποίος ήταν 6 μέτρα πιο μακριά από εμένα. Εκείνος έβγαλε τη γλώσσα έξω, σηκώθηκε για το σουτ και ευστόχησε με αποτέλεσμα η ομάδα μας να νικήσει...»

Και κατέληξε: «Λίγα λεπτά αφού είχε ολοκληρωθεί εκείνο το παιχνίδι, ο Μάικλ είχε πάρει τηλέφωνο τον Τζέρι Κράουζ και του είχε πει: 'Νομίζω ότι ο Σκοτ Ουίλιαμς μπορεί να μας βοηθήσει...' Και κάπως έτσι βρέθηκα στους Μπουλς».

 

NBA Τελευταία Νέα