«Ο Τζόρνταν είχε... φτύσει στην πίτσα του για να μην τη φάει κανείς άλλος»

«Ο Τζόρνταν είχε... φτύσει στην πίτσα του για να μην τη φάει κανείς άλλος»

bet365

Ο σκηνοθέτης του «Last Dance», Τζέισον Χέιχιρ, μίλησε για την τροφική δηλητηρίαση του Μάικλ Τζόρνταν πριν από το Game 5 το 1997 στη Γιούτα και αποκάλυψε το πόσο πολύ... ήθελε να φάει την πίτσα ολομόναχος!

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο «Jalen & Jacoby» στο ESPN με τους Τζέιλεν Ρόουζ και Ντέιβιντ Τζέικομπι ο Χέιχιρ αποκάλυψε και πράγματα τα οποία δεν έγιναν γνωστά μέσα από το ντοκιμαντέρ.

«Νωρίτερα εκείνο το βράδυ έφαγαν όλοι οι υπόλοιποι παίκτες και δεν περίμεναν τον Μάικλ Τζόρνταν να παραγγείλει. Οπότε όταν η ώρα πήγε 10-11 το βράδυ ο Μάικλ πείνασε και του παρήγγειλαν πίτσα. Όταν ήρθε η πίτσα ο Μάικλ, είπε: 'Να μην αγγίξει κανείς αυτήν την πίτσα. Είναι δική μου. Δεν με περιμένατε. Οπότε μην την αγγίξετε. Έτσι, έφτυσε πάνω στην πίτσα!» είπε ο σκηνοθέτης του ντοκιμαντέρ και συνέχισε:

«Δεν ήμουν στην Γιούτα αλλά ήταν κάτι που μου είπε ο ίδιος. Και αυτό μου το είπαν και άλλα άτομα από την ομάδα. Είχε νευριάσει που δεν τον περίμεναν για να φάνε όλοι μαζί».

Χαρακτηριστική είναι και μια περιγραφή του Ράιτ Τόμπσον στο ESPN όσον αφορά το πόσο... νευρίαζε ο Τζόρνταν για το φαγητό: «Την εποχή που ο Μάικλ έκανε πολλά διαφημιστικά, οι άνδρες της προσωπικής του φρουράς τον περίμεναν μέσα στο βανάκι την ώρα που έκανε το γύρισμα. Μια γυναίκα που μαγείρευε τα φαγητά του Τζόρνταν, η Λίντα, του έφτιαχνε ρολλάκια κανέλας που ήταν τα αγαπημένα του. Όταν, λοιπόν, έφευγε για το πλατό τους στραβοκοίταξε και έφτυσε πάνω στα ρολλάκια! Ήθελε να φροντίσει να μην τα φάει κανείς άλλος».

 

NBA Τελευταία Νέα