Τζόρνταν: «Αν μας πρότειναν να παίξουμε έναν ακόμη χρόνο θα μέναμε όλοι για το 7ο πρωτάθλημα»

Τζόρνταν: «Αν μας πρότειναν να παίξουμε έναν ακόμη χρόνο θα μέναμε όλοι για το 7ο πρωτάθλημα»

Τζόρνταν: «Αν μας πρότειναν να παίξουμε έναν ακόμη χρόνο θα μέναμε όλοι για το 7ο πρωτάθλημα»

bet365

Ο Μάικλ Τζόρνταν στάθηκε στο πώς θα μπορούσε να γραφτεί διαφορετικά η ιστορία των Μπουλς αφού ήταν διατεθειμένος να αγωνιστεί για μια ακόμη χρονιά, αρκεί να είχε και πάλι την ίδια ομάδα στο Σικάγο.

Ζήσε ξανά τη δράση με την bwin! Leaderboard με μεγάλα έπαθλα ! |21+ Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Στο κλείσιμο του «Last Dance» ο καλύτερος μπασκετμπολίστας όλων των εποχών είπε ότι οι Σικάγο Μπουλς θα μπορούσαν να είχαν φτάσει και σε ένα 7ο πρωτάθλημα αν είχαν εξελιχθεί τα πράγματα διαφορετικά...

«Στο ξεκίνημα της σεζόν 1997-98 ο Τζέρι Κράουζ είχε πει ότι ακόμα και να τελειώσουμε τη σεζόν 82-0 ο Φιλ Τζάκσον δεν θα είναι προπονητής στην ομάδα. Και από τη στιγμή που ο Τζάκσον είπε ότι είναι ο τελευταίος χορός, θα ήταν ο τελευταίος χορός. Ξέραμε ότι δεν θα κρατούσαν ίδια την ομάδα. Γιατί να το κάνουν αυτό πριν ξεκινήσει η σεζόν;» λέει ο Μάικλ Τζόρνταν στο τελευταίο επεισόδιο του «Last Dance» και συνεχίζει:

«Αν ρωτούσαν όλους τους παίκτες που πήραμε το πρωτάθλημα του '98 ότι 'σας δίνουμε συμβόλαιο για ένα ακόμη πρωτάθλημα', πιστεύετε ότι δεν θα το υπέγραφαν; Φυσικά και θα υπέγραφαν για έναν ακόμη χρόνο. Αν θα το υπέγραφα εγώ; Ναι θα το υπέγραφα. Αν θα το υπέγραφε ο Φιλ; Ναι, θα το υπέγραφε. Τον Πίπεν θα έπρεπε να τον πείσεις λίγο περισσότερο. Όμως ο Φιλ Τζάκσον θα ήταν εκεί. Ο Ρόντμαν θα ήταν εκεί. Εγώ θα ήμουν εκεί για το 7ο πρωτάθλημα. Δεν πιστεύω ότι ο Πίπεν θα ήθελε να απουσιάζει...»

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα