«Last Dance»: Η στιγμή που ο Ρόντμαν παράτησε την ομάδα στους τελικούς για να παλέψει με τον Χόγκαν! (vid)

«Last Dance»: Η στιγμή που ο Ρόντμαν παράτησε την ομάδα στους τελικούς για να παλέψει με τον Χόγκαν! (vid)

bet365

Κατά τη διάρκεια των τελικών του '98 ο Ντένις Ρόντμαν είχε παρατήσει... απροειδοποίητα τους Μπουλς για να πάρει μέρος σε event του κατς με τον Χαλκ Χόγκαν, κάτι που θα δούμε στα τελευταία επεισόδια του «Last Dance».

Ζήσε ξανά τη δράση με την bwin! Leaderboard με μεγάλα έπαθλα ! |21+ Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Συγκεκριμένα μετά το 3ο ματς των τελικών και τη νίκη των Μπουλς με 96-54 (!) για το 2-1 στη σειρά, ο Ρόντμαν δεν εμφανίστηκε ποτέ στην προπόνηση της ομάδας την αμέσως επόμενη ημέρα!

«Δεν ξέρω. Δεν είναι εδώ...» ήταν η απλή απάντηση που είχε δώσει ο Φιλ Τζάκσον στην σχετική ερώτηση που του είχε γίνει από τα media, αφού εντελώς ξαφνικά είχε... εξαφανιστεί και ήταν αδικαιολογήτως απών!

Ο αθεόφοβος Ρόντμαν είχε βρεθεί σε event του NWO προκειμένου να... παλέψει με τον Χαλκ Χόγκαν! «Δεν προσπαθούσα να κάνω κάτι. Απλά ήθελα να παίζω μπάσκετ, να παρτάρω, να πηδ@@ω τα κορίτσια... Ήμουν εγώ. Ο Ντένις! Ο Φιλ πιστεύω το είχε καταλάβει αυτό. Και όταν βρισκόμουν στο παρκέ θα έπαιρναν το 100% από εμένα» είναι η εξήγηση που δίνει στα τελευταία επεισόδια του «Last Dance».

Για την... ιστορία οι Μπουλς είχαν νικήσει στο 4ο ματς και είχαν κάνει το 3-1 στη σειρά, με τον Ρόντμαν να αγωνίζεται 30 λεπτά και να έχει 6 πόντους και 14 ριμπάουντ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα