«Last Dance»: Τα πρωτοσέλιδα στις ΗΠΑ μετά το δεύτερο «three peat» των Μπουλς (pics)

«Last Dance»: Τα πρωτοσέλιδα στις ΗΠΑ μετά το δεύτερο «three peat» των Μπουλς (pics)

bet365

To «Last Dance» ετοιμάζεται να ρίξει την αυλαία του με το 9ο και το 10ο επεισόδιο και το gazzetta.gr θυμάται τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων στις ΗΠΑ μετά την κατάκτηση του 6ου πρωταθλήματος από τους Σικάγο Μπουλς.

Η «δυναστεία» των «Ταύρων» και οι τίτλοι τέλους του Μάικλ Τζόρνταν με τους Σικάγο Μπουλς ολοκληρώθηκαν στο «Delta Center» της Γιούτα, όταν και έφτασαν στο δεύτερο «three peat» σε διάστημα οκτώ χρόνων!

Το gazzetta.gr σας βάζει λίγο στο κλίμα των όσων θα δούμε αύριο το πρωί από την πλατφόρμα του Netflix, παρουσιάζοντας μερικά από τα καλύτερα πρωτοσέλιδα της εποχής μία μέρα μετά την κατάκτηση του 6ου πρωταθλήματος.

Η «Daily Herald» έγραφε «Sweet Six Team» κάνοντας και ένα λογοπαίγνιο με το «Sweet 16» του κολεγιακού πρωταθλήματος, ενώ το πιο χαρακτηριστικό έκαναν οι «Chicago Times» που είχαν... αλλάξει για εκείνη την ημέρα την ονομασία τους ως «Chicago six-Times» για τα έξι πρωταθλήματα των Μπουλς. Μάλιστα είχαν και τίτλο «βασιλικός χορός» θέλοντας να τονίσουν τον «τελευταίο χορό» όπως είχε ήδη προαναγγελθεί.

Η «Chicago Tribune» έγραφε «η χαρά των έξι» για τα πρωταθλήματα των «Ταύρων» και φυσικά σε στα περισσότερα πρωτοσελίδα (αν όχι σε όλα) κυριαρχούσε η μορφή του Μάικλ Τζόρνταν...

 

NBA Τελευταία Νέα