Σίλβερ: Παίκτες και ιδιοκτήτες τον εμπιστεύονται απόλυτα για την... επιστροφή του ΝΒΑ

Νίκος Καρφής
Σίλβερ: Παίκτες και ιδιοκτήτες τον εμπιστεύονται απόλυτα για την... επιστροφή του ΝΒΑ

bet365

Ιδιοκτήτες και παίκτες δείχνουν καθημερινά την απόλυτη εμπιστοσύνη τους στον Άνταμ Σίλβερ για την αντιμετώπιση της κρίσης που δημιουργεί ο κορονοϊός.

Σούπερ προσφορά* στα Virtual Sports | *Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Όσο η αβεβαιότητα αυξάνεται και το τοπίο στο ΝΒΑ παραμένει... θολό από οικονομικής και επιστημονικής άποψης, ένα πράγμα είναι σίγουρο. Οι ιδιοκτήτες των ομάδων και οι παίκτες έχουν δώσει στον κομισάριο ΆΝταμ Σίλβερ όσο χώρο χρειάζεται για να πάρει την απόφαση για τη συνέχιση ή όχι της σεζόν. Καμία κριτική σε όσα κάνει ο Σίλβερ με σκοπό να μπορέσει να δουλέψει απερίσπαστος.

Σε ένα περιβάλλουν γεμάτο δυνατές και σημαντικές φωνές ουδείς προσπαθεί να επισκιάσει τον Σίλβερ, αφήνοντας τον να χειριστεί την κρίση του κορονοϊού. «Μην υποτιμάτε τη δύναμη σας», είπε ένας ιδιοκτήτης στον κομισάριο κατά τη διάρκεια της τηλεδιάσκεψης την εβδομάδα που διανύουμε

Τώρα όσον αφορά οικονομικούς και ανταγωνιστικούς λόγους, οι περισσότεροι παίκτες θέλουν να τελειώσουν κανονικά τη σεζόν στο γήπεδο. Ο Σίλβερ έχει κερδίσει τους παίκτες, οι οποίοι τον εμπιστεύονται απόλυτα. Φυσικά και ο ίδιος τους σέβεται και ξέρει τη δύναμη που έχουν στα μάτια του κόσμου. Ακόμα και ο πρόεδρος της Ένωσης Παικτών, ο Κρις Πολ έχει βοηθήσει πολύ τη λίγκα με τη συνεργασία του με τον Σίλβερ.

Ο κομισάριος ξέρει τον τρόπο για ηρεμήσει τους παίκτες σχετικά με το οικονομικό status που αλλάζει η πανδημία. Την εβδομάδα που πέρασε μίλησε με τους παίκτες για τα έσοδα που χάνονται όταν δεν υπάρχει δράση στα γήπεδα, αφού το 40% των εσόδων έρχονται από τις βραδιές των ματς στα γήπεδα. Επίσης τους παρουσίασε πλάνο που σιγά-σιγά για τα εισιτήρια με σκοπό οι φίλαθλοι να επιστρέψουν σιγά σιγά στα γήπεδα, όταν το επιστρέψουν οι συνθήκες.

πηγή: espn

 

NBA Τελευταία Νέα