Ο Μπιλ Μάρεϊ έχει... παράπονα για την αναγνώριση που πήρε βοηθώντας τον Τζόρνταν στο «Space Jam» (pic)

Αντωνία Σπανού
Ο Μπιλ Μάρεϊ έχει... παράπονα για την αναγνώριση που πήρε βοηθώντας τον Τζόρνταν στο «Space Jam» (pic)

bet365

Ο Μπιλ Μάρεϊ παρείχε σημαντική βοήθεια στον Τζόρνταν στην ταινία Space Jam, αλλά μάλλον έχει παράπονα για την αναγνώριση που έχει πάρει.

Στο «Space Jam» ο Τζόρνταν έρχεται και με το ταλέντο του βοηθάει τα Looney Tunes να κερδίσουν τους κακούς. Όπως είναι λογικό παίρνει την αναγνώριση που του αξίζει, αλλά υπάρχει και κάποιος άλλος που μάλλον έχει παράπονα.

Ο Μπιλ Μάρεϊ ήταν εκεί και συνέβαλλε στην επιτυχία, βγάζοντας και την ασίστ για το κρίσιμο καλάθι, αλλά ελάχιστοι τον θυμούνται.

«Ο κόσμος ξεχνάει ότι έβγαλα την ασίστ στο νικητήριο καλάθι. Τόσο εύκολα ξεχνούν...Έκλεψα την μπάλα, έβγαλα την ασίστ και παίρνω τίποτα...»

Μπες στο Fantasy του Gazzetta για το ελληνικό πρωτάθλημα, εντελώς δωρεάν. Φτιάξε την δική σου ομάδα, αγόρασε τους κατάλληλους παίκτες και κέρδισε μεγάλα δώρα. Κάνε τις μεταγραφές που πιστεύεις, δημιούργησε το δικό σου πρωτάθλημα και ταυτόχρονα μπορείς να συμμετέχεις στη συνολική βαθμολογία για τα έπαθλα. 

 

Στο Transfer Center του Gazzetta θα μάθεις για όλες τις μεταγραφές που έχουν γίνει το καλοκαίρι για να μην πιαστείς αδιάβαστος στο νέο Fantasy.

NBA NEWS FEED