Ρίβερς: «Αστερίσκο σε πρωταθλητή βάζουν μόνο οι χαμένοι»

Gazzetta team
Ρίβερς: «Αστερίσκο σε πρωταθλητή βάζουν μόνο οι χαμένοι»

bet365

Ο προπονητής των Κλίπερς αν συνεχιστεί η σεζόν δεν βλέπει λόγο να μπει αστερίσκος δίπλα στον τίτλο του πρωταθλητή.

Ο Όστιν Ρίβερς γκαρντ των Ρόκετς φιλοξένησε σε podecast τον πατέρα του.

Ο Ντοκ Ρίβερς, προπονητής των Κλίπερς μεταξύ άλλων ανέφερε πως, «Μπορείς να υποθέσεις πως θα είναι το δυσκολότερο πρωτάθλημα από πολλές απόψεις, επειδή η κατάκτηση του τίτλου προϋποθέτει τη διατήρηση της συγκέντρωσης σου. Οι ομάδες που θα το κάνουν τότε θα το αξίζουν περισσότερο.

Όμως είναι τόσο δύσκολο να νικήσεις. Ξέρεις πως πάντα λέω ότι οι άνθρωποι που θέλουν να βάλουν έναν αστερίσκο στο νικητή είναι οι χαμένοι. Οι νικητές δεν λένε βάλε έναν αστερίσκο. Λένε απλά … νικήσαμε.

Αν τα καταφέρουμε τότε θα κάνουμε την παρέλαση μας, θα βάλουμε το τρόπαιο στη θέση του, θα πάρουμε τα δαχτυλίδια μας. Κι όταν ξεκινήσει η επόμενη σεζόν τότε θα τοποθετήσουμε το λάβαρο στην οροφή».

Μπες στο Fantasy του Gazzetta για το ελληνικό πρωτάθλημα, εντελώς δωρεάν. Φτιάξε την δική σου ομάδα, αγόρασε τους κατάλληλους παίκτες και κέρδισε μεγάλα δώρα. Κάνε τις μεταγραφές που πιστεύεις, δημιούργησε το δικό σου πρωτάθλημα και ταυτόχρονα μπορείς να συμμετέχεις στη συνολική βαθμολογία για τα έπαθλα. 

 

Στο Transfer Center του Gazzetta θα μάθεις για όλες τις μεταγραφές που έχουν γίνει το καλοκαίρι για να μην πιαστείς αδιάβαστος στο νέο Fantasy.

NBA NEWS FEED