Το απίστευτο buzzer beater του Φίσερ στα 0,4'' και το δραματικό φινάλε με τους Σπερς! (vid)

Gazzetta team
Το απίστευτο buzzer beater του Φίσερ στα 0,4'' και το δραματικό φινάλε με τους Σπερς! (vid)

bet365

Πριν από ακριβώς 16 χρόνια πραγματοποιήθηκε ένα από τα πιο συγκλονιστικά ματς στην ιστορία των playoffs του ΝΒΑ, με τον Ντέρεκ Φίσερ να κλέβει την παράσταση με το φοβερό buzzer beater!

Ήταν 13 Μαΐου 2004 και πιο συγκεκριμένα ο 4ος ημιτελικός της Δυτικής Περιφέρειας στο Σαν Αντόνιο , μεταξύ των Σπερς και των Λέικερς.

Το ματς; Δραματικό! Και σε καμία περίπτωση δεν διεκδικούσε δάφνες θεάματος, κάτι που φάνηκε και από το τελικό σκορ! Οι Λέικερς είχαν το προβάδισμα με 72-71 και οι Σπερς την κατοχή της μπάλας με 5,4 δευτερόλεπτα για το τέλος. Ο Τζινόμπιλι έκανε την επαναφορά, πάσαρε στον Ντάνκαν και εκείνος με ένα απίστευτο off balance turnaround jumper έστειλε τη μπάλα στο καλάθι των Λέικερς.

Προβάδισμα για τους Σπερς με 73-72 και μόλις 0,4 δευτερόλεπτα να απομένουν στους Λέικερς. Φυσικά εκείνη τη στιγμή όλοι πίστεψαν ότι το ματς είχε τελειώσει και ότι το Σαν Αντόνιο θα ήταν εκείνο που θα έπαιρνε το προβάδισμα με 3-2 νίκες. Αμ, δε! Υπολόγιζαν χωρίς τον Ντέρεκ Φίσερ! Ο Γκάρι Πέιτον έκανε την επαναφορά, ο Κόμπι Μπράιαντ ήταν καλά μαρκαρισμένος και η μπάλα έφτασε στα χέρια του Ντέρεκ Φίσερ, ο οποίος νίκησε το χρονόμετρο και χάρισε τη νίκη στους Λέικερς με 74-73 και το προβάδισμα... πρόκρισης!

Δείτε και θυμηθείτε τι είχε γίνει πριν από 16 χρόνια

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα