Το ΝΒΑ δεν θα σταματά την δράση του αν υπάρχει θετικό δείγμα κορονοϊού

Το ΝΒΑ δεν θα σταματά την δράση του αν υπάρχει θετικό δείγμα κορονοϊού

bet365

Το πρώτο δείγμα του κορονοϊού στο ΝΒΑ πάγωσε την δράση, αλλά πάρα την έκταση που έχει πάρει η πανδημία, κάτι τέτοιο δεν θα γίνει ξανά.

Ο Ρούντι Γκομπέρ ήταν ο πρώτος παίκτης που βγήκε θετικός στον κορονοϊό, η δράση σταμάτησε άμεσα και άπαντες περιμένουν να δουν τι θα γίνει στην συνέχεια. Η πανδημία συνεχίζει να ορίζει ολόκληρο τον πλανήτη, οι ΗΠΑ συνεχίζουν να θρηνούν ανθρώπινες ζωές, αλλά στο ΝΒΑ ψάχνουν λύση για να συνεχίσουν και μάλλον τα μέτρα θα είναι κάπως διαφορετικά.

Αν η σεζόν συνεχιστεί με κάποιον τρόπο, ένα κρούσμα COVID-19 δεν πρόκειται να δημιουργήσει το ίδιο χάος. Οι συζητήσεις είναι πάρα πολλές για το πως θα λειτουργήσει όλο αυτό, αλλά αυτό που έχει βγει είναι πως ένας θετικός στον ιό δεν θα σταματάει την δράση.

Βέβαια, οι συζητήσεις είναι πολλές και φαίνεται περίεργο για το πως θα είναι σίγουροι ότι δεν έχουν μολυνθεί ακόμα περισσότεροι άνθρωποι, ενώ εκείνος που θα είναι θετικός άμεσα φυσικά θα τίθεται σε καραντίνα και θα τον στερείται η ομάδα του, όποιος και αν είναι.

Είναι εξαιρετικά δύσκολο να βρεθεί λύση για την συνέχιση της σεζόν, οι υπεύθυνοι μετρούν τα ρίσκα που πρέπει να πάρουν και μένει να δούμε κατά πόσο είναι εφικτό και πόσοι τελικά θα το δεχθούν.

 

NBA Τελευταία Νέα