ΝΒΑ: Η Ένωση Παικτών ερευνά αν οι παίκτες θέλουν να επιστρέψουν στα παρκέ (pic)

Gazzetta team
ΝΒΑ: Η Ένωση Παικτών ερευνά αν οι παίκτες θέλουν να επιστρέψουν στα παρκέ (pic)

bet365

Την αίσθηση που έχουν οι παίκτες εν μέσω πανδημίας, αλλά και το αν επιθυμούν να γυρίσουν στην δράση, προσπαθεί να μάθει η Ένωση Παικτών του ΝΒΑ.

Όπως αναφέρει ο δημοσιογράφος, Έιντριαν Βοϊναρόφσκι: «Εκπρόσωποι της Ένωσης Παικτών του ΝΒΑ άρχισαν να στέλνουν μηνύματα στους παίκτες με ένα "ναι ή όχι" ερώτημα, που έλεγε ότι θα παραμείνει εμπιστευτικό: "Θέλεις να προσπαθήσεις και να παίξεις αυτή τη σεζόν;" Η Ένωση προσπαθεί να εκτιμήσει την αίσθηση των 400+ παικτών της.

Μερικές ομάδες έλαβαν την ερώτηση ως μέρος ενός γκρουπ, που είχε όλο το ρόστερ. Ένας εκπρόσωπος ρώτησε τους παίκτες μιας ομάδας "Θέλετε να παίξετε αυτή τη σεζόν, ναι ή όχι;". Ένας άλλος εκπρόσωπος είπε σε άλλο γκρουπ "Θέλετε η σεζόν να αρχίσει ξανά;"».

Μπες στο Fantasy του Gazzetta για το ελληνικό πρωτάθλημα, εντελώς δωρεάν. Φτιάξε την δική σου ομάδα, αγόρασε τους κατάλληλους παίκτες και κέρδισε μεγάλα δώρα. Κάνε τις μεταγραφές που πιστεύεις, δημιούργησε το δικό σου πρωτάθλημα και ταυτόχρονα μπορείς να συμμετέχεις στη συνολική βαθμολογία για τα έπαθλα. 

 

Στο Transfer Center του Gazzetta θα μάθεις για όλες τις μεταγραφές που έχουν γίνει το καλοκαίρι για να μην πιαστείς αδιάβαστος στο νέο Fantasy.

NBA NEWS FEED