Μαϊάμι Χιτ: Το μέλλον τους... ανήκει! (pic & vids)

Μαϊάμι Χιτ: Το μέλλον τους... ανήκει! (pic & vids)

bet365

Μία από τις πολλά υποσχόμενες και ανερχόμενες ομάδες του ΝΒΑ είναι οι Μαϊάμι Χιτ και αυτό φαίνεται ξεκάθαρα από τη γλώσσα των αριθμών!

Πριν από την διακοπή του ΝΒΑ λόγω του κορονοϊού η ομάδα της Φλόριντα βρισκόταν στην 4η θέση της Ανατολής με ρεκόρ 41-24 και έδειχνε ότι μπορούσε να κάνει το βήμα παραπάνω.

Με σημείο αναφοράς τον Τζίμι Μπάτλερ (20,2π., 6,6ριμπ., 6,1ασ.) και μια πλειάδα νέων και ταλαντούχων παικτών, το Μαϊάμι διαθέτει έναν από τους καλύτερους «πυρήνες» που θα μπορούν να πρωταγωνιστήσουν και στο μέλλον.

Μπαμ Αντεμπάγιο 23 χρονών. Ντέρικ Τζόουνς Τζούνιορ 23 χρονών. Τάιλερ Χίροου 20 χρονών. Κέντρικ Ναν 25 χρονών. Ντάνκαν Ρόμπινσον 26 χρονών. Αν μη τι άλλο πρόκειται για μια ομάδα που μπορεί να κοιτάξει με αισιοδοξία την «επόμενη ημέρα» και να επιστρέψει στο δρόμο των επιτυχιών και αυτόν που «χάραξαν» οι Λεμπρόν, Ουέιντ, Μπος την περασμένη δεκαετίας. Αυτή τη φορά με... νέα συνταγή.

Και μιας και αναφέραμε τους συγκεκριμένους, η γλώσσα των αριθμών δείχνει το πόσο καλά λειτουργεί η μηχανή της Χιτ. Ο Αντεμπάγιο μέτρησε 16,2 πόντους και 10,5 ριμπάουντ. Ο Ναν 15,6 πόντους και 3,4 ασίστ. Ο Ρόμπινσον 13,3 πόντους και 45% στα τρίποντα. Ο Χίροου άλλους 12,9 πόντους και 4 ριμπάουντ.

 

NBA Τελευταία Νέα