Συμφωνία NBA και Ένωσης Παικτών για δίμηνη παράταση της Συλλογικής Σύμβασης (pics)

Gazzetta team
Συμφωνία NBA και Ένωσης Παικτών για δίμηνη παράταση της Συλλογικής Σύμβασης (pics)

bet365

Σε συμφωνία κατέληξαν το ΝΒΑ και η Ένωση Παικτών προκειμένου να υπάρξει παράταση 60 ημερών στην Συλλογική Σύμβαση διαπραγμάτευσης μετά την πανδημία.

Όπως ανέφερε ο Έιντριαν Βοϊναρόφσκι, το ΝΒΑ και η NBPA κατέληξαν σε συμφωνία προκειμένου να παραταθεί έως τον Σεπτέμβριο το χρονικό διάστημα των των 60 ημερών που διατηρεί το δικαίωμα της λίγκας να τερματίσει τη Συλλογική Συμφωνία διαπραγμάτευσης μετά την πανδημία.

Η επαναφορά της προθεσμίας επιτρέπει στο ΝΒΑ και στην Ένωση Παικτών να συγκεντρώσει μια σαφέστερη εικόνα των οικονομικών απωλειών και διαπραγματεύσεων για μια σειρά κρίσιμων χρηματοοικονομικών ζητημάτων, συμπεριλαμβανομένων των ανώτατων ορίων μισθών και των κατώτατων φορολογικών ορίων.

Μπες στο Fantasy του Gazzetta για το ελληνικό πρωτάθλημα, εντελώς δωρεάν. Φτιάξε την δική σου ομάδα, αγόρασε τους κατάλληλους παίκτες και κέρδισε μεγάλα δώρα. Κάνε τις μεταγραφές που πιστεύεις, δημιούργησε το δικό σου πρωτάθλημα και ταυτόχρονα μπορείς να συμμετέχεις στη συνολική βαθμολογία για τα έπαθλα. 

 

Στο Transfer Center του Gazzetta θα μάθεις για όλες τις μεταγραφές που έχουν γίνει το καλοκαίρι για να μην πιαστείς αδιάβαστος στο νέο Fantasy.

NBA NEWS FEED