Λοβ για επιστροφή στο παρκέ: «Περίεργο να μου πασάρουν την μπάλα με μάσκα και γάντια»

Λοβ για επιστροφή στο παρκέ: «Περίεργο να μου πασάρουν την μπάλα με μάσκα και γάντια»

Λοβ για επιστροφή στο παρκέ: «Περίεργο να μου πασάρουν την μπάλα με μάσκα και γάντια»

bet365

Ο Κέβιν Λοβ ήταν από τους πρώτους παίκτες που επέστρεψαν στο παρκέ για μερικά σουτ και μοιράστηκε αυτή την πρωτότυπη εμπειρία.
Σούπερ προσφορά* στα Virtual Sports | *Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Οι Καβαλίερς ήταν από τις πρώτες ομάδες που άνοιξαν τις εγκαταστάσεις τους, μετά το ΟΚ από την λίγκα και ο Κέβιν Λοβ ήταν στους πρώτους που πήγαν για μερικά σουτ.

Η εμπειρία σίγουρα είναι μοναδική και ο παίκτης των Καβαλίερς περίγραψε πως το βίωσε.

«Αυτό ήταν το μεγαλύτερο διάστημα που δεν έχει παίξει. Δεν με ένοιαζε. Απλά ήθελα να σουτάρω λίγο. Μας έκαναν μερικές ερωτήσεις. Πως νιώθουμε, αν ήμασταν άρρωστοι, βασικά αυτά που ισχύουν παντού, όχι μόνο στο ΝΒΑ. Θα αλλάξει τον τρόπο μας στο μέλλον, όχι μόνο στο μπάσκετ, στις ζωές μας γενικά. Ήταν περίεργο. Είχα μαζί μου έναν βοηθό προπονητή και μου πάσαρε την μπάλα με μάσκα και γάντια. Είναι απλά περίεργο».

Λάρι Νας Τζ, Οσμάν και Ζίζιτς ήταν το γκρουπ των παικτών που έπιασαν από μια μπασκέτα ο καθένας, αφού μόλις 4 παίκτες μπορούν να προπονηθούν στην ίδια εγκατάσταση, ενώ επικοινωνούν φωνάζοντας από απόσταση ο ένας στον άλλον.

Κανένας δεν μοιράζεται τίποτα με τον άλλον και όλα είναι χωριστά. Ο Λοβ πήγε με δικά του παπούτσια, η ομάδα του έδωσε ρούχα σε μια σακούλα και μόλις δύο προσωπικές μπάλες για να χρησιμοποιεί, ενώ απαγορεύεται το ντουζ.

«Άλλαξα ρούχα και θα κάνω μπάνιο σπίτι, κάτι που δεν είναι καλό για κάποιον που ιδρώνει πολύ», ενώ ο Λοβ τόνισε ότι αυτή η πρώτη προπόνηση πιθανότατα είναι ένα δείγμα για το πως θα είναι τα πράγματα στο μέλλον».

 

NBA Τελευταία Νέα