Λοβ για κορονοϊό: «Έτσι φεύγει το άγχος και η ένταση»

Gazzetta team
Λοβ για κορονοϊό: «Έτσι φεύγει το άγχος και η ένταση»

bet365

O Kέβιν Λοβ μίλησε για τον κορονοϊό και έδωσε συμβουλές στον κόσμο που αντιμετωπίζει αυτή την δύσκολη κατάσταση.

Στο παρελθόν έχει μιλήσει για την κατάθλιψη και τώρα πήρε θέση για τον κορονοϊό, δίνοντας συμβουλές στους ανθρώπους για το πως πρέπει να αντιμετωπίσουν αυτή την πρωτοφανή κατάσταση που βιώνει ο πλανήτης.

«Το άγνωστο μας τρομάζει. Το σημαντικό είναι να κρατάς το μυαλό σου σε εγρήγορση. Σημαντικό να έχεις μία ρουτίνα. Αυτό μπορεί να σε κρατά και να σου δίνει μία άλλη οπτική. Ο ύπνος, είναι πολύ σημαντικός και για το σώμα και για το πνεύμα. Όσο αγχωμένος και αν είμαι, προσπαθώ να κοιμάμαι καλά. Επίσης, έχω σαν οδηγό το να μην "σκοτώσω" το σώμα μου, γιατί αυτό θα φέρει το αντίστοιχο αποτέλεσμα και στο μυαλό μου. Κοιτάζω για τρόπους που θα με κάνουν να ιδρώσω και μέσα στο σπίτι. Έτσι φεύγει το άγχος και η ένταση», ήταν τα λόγια του.

Μπες στο Fantasy του Gazzetta για το ελληνικό πρωτάθλημα, εντελώς δωρεάν. Φτιάξε την δική σου ομάδα, αγόρασε τους κατάλληλους παίκτες και κέρδισε μεγάλα δώρα. Κάνε τις μεταγραφές που πιστεύεις, δημιούργησε το δικό σου πρωτάθλημα και ταυτόχρονα μπορείς να συμμετέχεις στη συνολική βαθμολογία για τα έπαθλα. 

 

Στο Transfer Center του Gazzetta θα μάθεις για όλες τις μεταγραφές που έχουν γίνει το καλοκαίρι για να μην πιαστείς αδιάβαστος στο νέο Fantasy.

NBA NEWS FEED