Ο Ντουράντ απάντησε ειρωνικά σε οπαδό που είπε ότι θα απογοητευθεί αν ο Αντετοκούνμπο πάει στους Ουόριορς! (pic)

Ο Ντουράντ απάντησε ειρωνικά σε οπαδό που είπε ότι θα απογοητευθεί αν ο Αντετοκούνμπο πάει στους Ουόριορς! (pic)

bet365

Ο Κέβιν Ντουράντ δεν έχει ξεπεράσει τα δικά του ακόμα και απάντησε ειρωνικά στο tvitter σε κάποιον που είπε ότι θα απογοητευθεί αν ο Αντετοκούνμπο πάει τελικά στους Ουόριορς.

bwin - Live Casino γεμάτο εκπλήξεις* όλο τον Μάιο! |21+ * Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Το μεγάλο θέμα των ημερών στο ΝΒΑ είναι αν ο Γιάννης Αντετοκούνμπο αφήσει τους Μπακς για τους Ουόριορς. Το Σαν Φρανσίσκο θέλει να πάρει τον Έλληνα σταρ και φαίνεται πως το καλοκαίρι θα είναι... καυτό. Από την άλλη πλευρά οι Μπακς είναι η ομάδα που αγαπά ο Γιάννης, η ομάδα που ανδρώθηκε και μαζί έχουν διανύσει μεγάλη διαδρομή.

Παρά τις δηλώσεις του Αντετοκούνμπο ότι δεν θα ήθελε να αφήσει το Μιλγουόκι όλοι γνωρίζουν πως λειτουργεί το ΝΒΑ και κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος και τα δεδομένα αλλάζουν. Ένας οπαδός σχολίασε πως θα απογοητευθεί αν ο Γιάννης πάει τελικά στους Ουόριορς και εκεί πήρε την ειρωνική απάντηση του Κέβιν Ντουράντ.

Ο KD είναι αυτός που άλλαξε ομάδα για να πάρει τίτλο και άκουσε σκληρή κριτική και ακόμα φαίνεται πως δεν το έχει ξεπεράσει. Μπήκε στο twitter και απάντησε ειρωνικά και προσωπικά σε όποιον είχε κάτι να του πει...

«Ευαίσθητε μα@@κα», ήταν η απάντηση του Ντουράντ στον οπαδό.

 

NBA Τελευταία Νέα