Στο ΝΒΑ ανησυχούν για τις ψυχολογικές επιπτώσεις της επιστροφής στην δράση

Στο ΝΒΑ ανησυχούν για τις ψυχολογικές επιπτώσεις της επιστροφής στην δράση

bet365

Ενώ σταδιακά οι ομάδες του ΝΒΑ επιστρέφουν σε ατομικές προπονήσεις, αρκετοί ειδικοί ανησυχούν για τις ψυχολογικές επιπτώσεις που μπορεί έχει αυτό.

Το ΝΒΑ έδωσε άδεια στις ομάδες να ανοίξουν τις εγκαταστάσεις τους και να μπορούν ατομικά οι παίκτες να γυμνάζονται, αλλά μόλις 4 ομάδες αντέδρασαν θετικά σε αυτό. Οι ειδικοί του ΝΒΑ ανησυχούν ιδιαίτερα για τις ψυχολογικές επιπτώσεις που μπορεί να έχει η επιστροφή στην δράση εν μέσω πανδημίας.

Πολλοί GMs και προπονητές αρκετών παικτών σχολιάζουν ότι δεν είναι πολλοί παίκτες εκείνοι που φοβούνται παθολογικά τα μικρόβια, αλλά υπάρχουν κι άλλοι άνθρωποι οι οποίοι φοβούνται για την υγεία τους.

Πολλοί σχολιάζουν ότι ο φόβος που κυριαρχεί μπορεί να έχει επίδραση και στην ικανότητα των παικτών μέσα στο παρκέ, ακόμα και αν θεωρητικά το ΝΒΑ καταφέρει να φτιάξει το ιδανικό περιβάλλον.

«Πολλοί παίκτες θα καταφέρουν πιο εύκολα να προχωρήσουν, άλλοι θα δυσκολευτούν πιο πολύ».

Περισσότεροι από 250.000 άνθρωποι έχουν πεθάνει μέσα στην πανδημία και οι ΗΠΑ έχουν χάσει 75.000 ανθρώπους, με την κατάσταση να είναι εξαιρετικά δύσκολη.

Με την ψυχική υγεία να είναι θέμα ταμπού για πολλά χρόνια στο ΝΒΑ, άπαντες θέλουν να το χειριστούν σωστά. Αν παίκτες δυσκολευτούν να μπουν στο παρκέ στην αρχή, υπάρχει η πίστη ότι σταδιακά θα το ξεπεράσουν, αλλά κανείς δεν πρόκειται να πιεστεί για να παίξει, ενώ και οι άνθρωποι που δουλεύουν μαζί τους καθημερινά ανησυχούν πάρα πολύ.

 

NBA Τελευταία Νέα