Τζόρνταν Vs Τόμας: Ο «Air» τα στατιστικά, o «Zeke» τις... νίκες (vid)

Τζόρνταν Vs Τόμας: Ο «Air» τα στατιστικά, o «Zeke» τις... νίκες (vid)

bet365

Μετά την προβολή του «Last Dance» έπεσε μπόλικη σπέκουλα για την κόντρα του Μάικλ Τζόρνταν με τον Αζάια Τόμας και πραγματικά έχουν ενδιαφέρον οι μεταξύ τους αναμετρήσεις!

Λένε ότι η γλώσσα των αριθμών άλλοτε λέει την αλήθεια, άλλοτε όχι και άλλοτε την... μισή αλήθεια.

Αν μη τι άλλο παρουσιάζει ενδιαφέρον η ματιά στις αναμετρήσεις του Μάικλ Τζόρνταν με τον Αζάια Τόμας, οι οποίοι εξακολουθούν να διατηρούν μέχρι και σήμερα μια σχέση... μίσους μεταξύ τους.

Τουλάχιστον από την πλευρά του «Air» ο οποίος δήλωσε και στο ντοκιμαντέρ ότι τον... μισεί ακόμα και σήμερα, αν και τον σέβεται ως παίκτη. Τι είχε γίνει όμως στα μεταξύ τους παιχνίδια ;

Ο κατά γενική ομολογία καλύτερος μπασκετμπολίστας όλων των εποχών μπορεί να είχε καλύτερα στατιστικά από τον «Zeke» αλλά ο άλλοτε ηγέτης των Πίστονς μέτρησε... περισσότερες νίκες κάθε φορά που τον αντιμετώπιζε.

Συγκεκριμένα: Οι δύο παίκτες έχουν αναμετρηθεί 43 φορές στην regular season με τον Τόμας να έχει 24 νίκες έναντι 19 του Τζόρνταν και άλλες 22 φορές στα playoffs όπου υπερτερεί και πάλι με ρεκόρ 12-10!

Όμως ο Μάικλ Τζόρνταν είχε καλύτερα ατομικά στατιστικά με 31,6 πόντους, 6,2 ριμπάουντ, 5,5 ασίστ στην κανονική περίοδο έναντι 21 πόντους, 9,3 ασίστ και 3,8 ριμπάουντ του Τόμας. Αντίστοιχα στην postseason ο Τζόρνταν μέτραγε 30 πόντους, 6,7 ριμπάουντ και 6,1 ασίστ έναντι 18,9 πόντους, 8,3 ασίστ και 5,1 ριμπάουντ του Τόμας.

 

NBA Τελευταία Νέα