Όταν ο Τζόρνταν κέρδισε τη Mercedes του Κρόφορντ σε στοίχημα!

Όταν ο Τζόρνταν κέρδισε τη Mercedes του Κρόφορντ σε στοίχημα!

Gazzetta team
Όταν ο Τζόρνταν κέρδισε τη Mercedes του Κρόφορντ σε στοίχημα!

bet365

Ο Μάικλ Τζόρνταν δεν δίστασε να παίξει τη… Ferrari του σε στοίχημα με τον Τζαμάλ Κρόφορντ κι εν τέλει δικαιώθηκε, φεύγοντας με τη Mercedes του αντιπάλου του!

Το καλοκαίρι του 2001, ο νυν προπονητής της Σάσαρι Τζιανμάρκο Ποτσέκο βρέθηκε στο Σικάγο και περιέγραψε ένα απίστευτο περιστατικό με πρωταγωνιστή τον Μάικλ Τζόρνταν και τον Τζαμάλ Κρόφορντ!

«Ήμουν μάρτυρας μιας τρελής σκηνής! Ο Τζόρνταν είναι ο τύπος που μπορεί να ποντάρει στα πάντα! Θυμάμαι, λοιπόν πως ο MJ έφτασε στο γήπεδο και ο Τζαμάλ Κρόφορντ τον προκάλεσε! Πέντε σουτ με έπαθλο χίλια δολάρια. Ο Τζόρνταν κέρδισε όμως δεν ήταν ικανοποιημένος. Πήγε στον Κρόφορντ και του είπε: "Τώρα αστειευόμαστε, ας παίξουμε πέντε χιλιάδες δολάρια"! Ο Κρόφορντ δέχτηκε και κέρδισε. Ο Τζόρνταν δεν ήταν διατεθειμένος να φύγει χαμένος κι επέμενε. Τον ρώτησε, λοιπόν: "Με τι αυτοκίνητο μπήκες"; Ο Κρόφορντ απάντησε: "Με μια Mercedes, αυτή που είναι έξω με τις μεγάλες ρόδες". Ο Air του είπε: "Κι εγώ με μια Ferrari. Να παίξουμε τα αυτοκίνητά μας"; Εκείνος το σκέφτηκε, δέχτηκε και ο Τζόρνταν κέρδισε! Τότε έβγαλε ένα κατσαβίδι, πήγε στο αυτοκίνητο του Κρόφορντ, έβγαλε την πινακίδια που έλεγε "Τζαμάλ" και έφυγε με τη Mercedes»!

 

NBA Τελευταία Νέα