Όταν ο Τζόρνταν κέρδισε τη Mercedes του Κρόφορντ σε στοίχημα!

Gazzetta team
Όταν ο Τζόρνταν κέρδισε τη Mercedes του Κρόφορντ σε στοίχημα!

bet365

Ο Μάικλ Τζόρνταν δεν δίστασε να παίξει τη… Ferrari του σε στοίχημα με τον Τζαμάλ Κρόφορντ κι εν τέλει δικαιώθηκε, φεύγοντας με τη Mercedes του αντιπάλου του!

Το καλοκαίρι του 2001, ο νυν προπονητής της Σάσαρι Τζιανμάρκο Ποτσέκο βρέθηκε στο Σικάγο και περιέγραψε ένα απίστευτο περιστατικό με πρωταγωνιστή τον Μάικλ Τζόρνταν και τον Τζαμάλ Κρόφορντ!

«Ήμουν μάρτυρας μιας τρελής σκηνής! Ο Τζόρνταν είναι ο τύπος που μπορεί να ποντάρει στα πάντα! Θυμάμαι, λοιπόν πως ο MJ έφτασε στο γήπεδο και ο Τζαμάλ Κρόφορντ τον προκάλεσε! Πέντε σουτ με έπαθλο χίλια δολάρια. Ο Τζόρνταν κέρδισε όμως δεν ήταν ικανοποιημένος. Πήγε στον Κρόφορντ και του είπε: "Τώρα αστειευόμαστε, ας παίξουμε πέντε χιλιάδες δολάρια"! Ο Κρόφορντ δέχτηκε και κέρδισε. Ο Τζόρνταν δεν ήταν διατεθειμένος να φύγει χαμένος κι επέμενε. Τον ρώτησε, λοιπόν: "Με τι αυτοκίνητο μπήκες"; Ο Κρόφορντ απάντησε: "Με μια Mercedes, αυτή που είναι έξω με τις μεγάλες ρόδες". Ο Air του είπε: "Κι εγώ με μια Ferrari. Να παίξουμε τα αυτοκίνητά μας"; Εκείνος το σκέφτηκε, δέχτηκε και ο Τζόρνταν κέρδισε! Τότε έβγαλε ένα κατσαβίδι, πήγε στο αυτοκίνητο του Κρόφορντ, έβγαλε την πινακίδια που έλεγε "Τζαμάλ" και έφυγε με τη Mercedes»!

Μάθε πού θα δεις ζωντανά όλους τους αγώνες σήμερα μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

NBA NEWS FEED